Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Actuele artikelen in dit dossier

roos google street
BOKS

Video: Google Street View op stations!

Help Roos en ProRail door een fictieve reis te plannen van of naar Rotterdam Centraal en vul het vragenformulier in!

  • BOKS

    BOKS is Kassa's platform voor mensen met een beperking. De content van allerlei verschillende belangengroepen komt hier samen. Het gemeenschappelijke belang om Nederland toegankelijker en beter te maken voor mensen met beperking, is de drijfveer!

Twitter
BOKS

De week van Jiska - 3 & 4 mei

Op Twitter gaat Jiska (@JiskaWSO) de hele week haar leven tweeten onder de hashtag #deweekvanJiska. Hier de leukste tweets van 3 en 4 mei.

Twitter
BOKS

De week van Jiska - 2 mei

Op Twitter gaat Jiska (@JiskaWSO) de hele week haar leven tweeten onder de hashtag #deweekvanJiska. Hier de leukste tweets van woensdag 2 mei.

Twitter
BOKS

De week van Jiska - 1 mei

Op Twitter gaat Jiska (@JiskaWSO) de hele week haar leven tweeten onder de hashtag #deweekvanJiska. Hier de leukste tweets van 1 mei.

Twitter
BOKS

De week van Jiska - 30 april

Op Twitter gaat Jiska (@JiskaWSO) de hele week haar leven tweeten onder de hashtag #deweekvanJiska. Hier de leukste tweets van maandag 30 april.

roos thumb
BOKS

Roos test een hellingbaan

Roos gaat hellingbanen van ProRail testen! In dit eerste deel probeert ze een hellingbaan van station Bergen op Zoom uit.

duimnageltje
BOKS

Roos staat model voor de NS

Roos is uitgenodigd om model te staan voor de NS. De spoorwegen willen een beeld geven van een meer ‘inclusieve’ samenleving.

Meer artikelen