Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Gemist

 • Aflevering

  Kassa

  ASR laat klanten overlijdensrisicoverzekering te veel betalen
  Veel mensen hebben een overlijdensrisicoverzekering. Dat is vaak verplicht bij een hypotheek. Als je komt te overlijden wordt dan (een deel van) de hypotheekschuld afgelost. De kans is dat je daar veel te veel voor betaalt, vooral als je die verzekering langer dan zes zeven jaar hebt. Je kan duizenden, soms zelfs tienduizenden euro's, besparen door over te stappen. Je verzekeraar vertelt het je in ieder geval niet.Voedingsmythen ontmaskerd: wat moet je wel eten?
  We eten te veel en te vet, of juist geen suiker, geen koolhydraten en alleen nog maar superfoods: wat is wijsheid? Emeritus hoogleraar voedingsleer Martijn Katan schreef een boek over voedingsmythen. Hij beantwoordt vragen van onze kijkers en lezers van de nieuwsbrief.Test: Radler
  Naast de stijgende populariteit van alcoholvrije dranken zijn ook biermixen, zoals Radler, erg in trek. Bijna 380.000 drankjes hebben we met zijn allen weggedronken het afgelopen jaar. Dat Radler niet meer weg te denken is van het terras, was voor ons reden genoeg om acht verschillende Radlers te testen.