Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Aegon en BuZa openen crisisnummer Japan

11-03-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
aardbeving.jpg
Aegon heeft vrijdag een speciaal telefoonnummer beschikbaar voor Nederlandse toeristen die met een reisverzekering van de verzekeraar in Japan zijn. Dat land is vrijdag getroffen door een zeer zware aardbeving gevolgd door vloedgolven.
Het nummer 088-344 0000 is speciaal voor mensen in Japan. Wie nog in Nederland is en vragen heeft over een aanstaande reis naar Japan, kan terecht op 070-344 77 88. Volgens Aegon kunnen reeds geboekte reizen naar Japan worden geannuleerd. Het gaat om een onvoorziene bijzondere omstandigheid. Voor de annulering is geen negatief reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken nodig.
BuZa
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) opende ook een centraal crisisnummer. Nederlanders die zich zorgen maken over familie en kennissen in het door een zware aardbeving getroffen Japan, kunnen contact opnemen via het crisistelefoonnummer 070-3487770. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!