Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ANWB: drukte op wegen door evenementen

21-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
file930x520
De komende dagen en vooral in het weekend zijn er tal van evenementen die zullen leiden tot grote drukte op de wegen. Daarvoor waarschuwt de ANWB dinsdag. Het gaat onder meer om de TT in Assen, Veteranendag en Parkpop in Den Haag en twee concerten van Coldplay in de Amsterdam ArenA.
Coldplay
Door de optredens van de Britse band Coldplay zal het donderdag en vrijdag aan het eind van de avondspits extra druk zijn op de A1, A2 en A9, aan de zuidoostkant van Amsterdam.
Veteranendag
Op de wegen naar en rond Den Haag wordt het zaterdag erg druk vanwege Veteranendag op het Malieveld bij de A12 en zondag door bezoekers van Parkpop in het Haagse Zuiderpark.
Nacht van Assen 
Zaterdag en zondag verwacht de ANWB files op de wegen rond Assen en op de A28. De TT is dit jaar voor het eerst op zondag, maar zaterdag komt ook al veel publiek naar de Nacht van Assen.
Wielrennen en muziekfestiva l
Drukte wordt ten slotte ook verwacht op de N57 bij Ouddorp door het Nederlands kampioenschap wielrennen zowel vrijdag als zaterdag en op de A50 (Eindhoven-Arnhem) en de A73 (Venlo-Nijmegen) door het muziekfestival Down The Rabbit Hole, vrijdag tot en met zondag. ANP

Meer over:

anwb, files, evenementen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!