Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Decentralisatie zorgt voor problemen en lange wachtlijsten bij jeugd-ggz

Zaterdag in Kassa: Decentralisatie zorgt voor problemen en lange wachtlijsten bij jeugd-ggz

 

 

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de jeugd-ggz. Kinderen en ouders lopen bij de gemeenten en ggz keer op keer tegen problemen en wachtlijsten aan. Verder gaan we het hebben over vieze treintoiletten en we hebben natuurlijk Amber en de Belbus! 


 

Decentralisatie zorgt voor lange wachtlijsten bij jeugd-ggz
Je kind hoort stemmen in z’n hoofd en heeft dringend hulp nodig. Maar duizenden ouders lopen bij gemeenten en ggz keer op keer tegen problemen en wachtlijsten aan. De nieuwe Jeugdwet drijft kinderen en ouders tot wanhoop.

Vieze treintoiletten
Gelukkig hebben veel treinen tegenwoordig een toilet. Maar stap je eenmaal het hokje binnen, is de wc ontzettend vies. Maar waarom? Zijn er zo veel mensen die de treintoiletten smerig maken? Is de inrichting van het toilet wel optimaal of worden ze gewoon niet goed schoongemaakt?

Belbus: Geen fotoboek, geen reactie
Marian is gek op foto’s. Haar hele huis hangt vol met op canvas afgedrukte foto’s van vakanties en ze maakt graag fotoboeken. Niet op de ouderwetse manier met een schaar en lijm, maar digitaal. Alleen het fotoboek komt maar niet en Marian krijgt geen reactie meer.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.