Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Economie blijft in voordeel werken van HEMA

11-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
HEMA logo 930 X 520
HEMA is ook dit voorjaar blijven profiteren van de beter draaiende Nederlandse economie en het aantrekkende consumentenvertrouwen. Dat staat in een tussentijds handelsbericht dat de winkelketen maandag heeft gepubliceerd.
Online verkopen
De omzet is in mei en juni door blijven groeien, in een tempo dat nagenoeg overeenkomt met dat in het eind april afgesloten eerste kwartaal. Datzelfde geldt voor de onlineverkopen. Ook de winstgevendheid vertoonde de laatste twee maanden een onverminderd stijgende lijn.
Robuust
HEMA verwacht dat de marktomstandigheden in zijn thuismarkt ook de komende tijd ,,robuust'' zullen blijven. Verder blijft het bedrijf investeren in nieuwe winkels over de grens. De laatste tijd hebben nieuwe vestigingen in de Franse steden Amiens en Brest hun deuren geopend. De komende weken komen er onder meer twee filialen bij in Parijs en een in de Spaanse stad Barcelona. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!