Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Enquête elektrisch rijden: doe mee!

20-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Elektrische auto's laadpalen 930x520
Rijd jij in een elektrische auto? Of heb je weleens erover nagedacht om met een elektrische auto te gaan rijden, of nog helemaal niet?
Doe mee aan onze enquête en deel je mening! Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen met de enquête.

Kom naar de studio met jouw elektrische auto!

Zaterdag laten we in Kassa graag de eigenaren van elektrische auto’s aan het woord. En we zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Dus vind je het leuk om in de uitzending te vertellen waar je tegen aanloopt bij het besturen van je favoriete bolide?
Wat vind je bijvoorbeeld top en wat vind je minder goed? Of heb je tips voor je medebestuurders? En hoe zorg jij ervoor dat je niet met een lege accu langs de kant van de weg komt te staan?
 
We horen het heel graag. Iedereen die zaterdag komt maakt kans op een rondleiding door de studio en de regie, met een toelichting van de redactie en regisseur over hoe wij Kassa maken. Een mooie kans dus op een kijkje achter de schermen.
 
Wil je aanstaande zaterdag met je elektrische auto naar Kassa komen? Aarzel niet en geef je op via kassa@bnnvara.nl met vermelding van je telefoonnummer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!