Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Hoogvliet roept carpaccio terug

11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
hoogvliet logo 930
Supermarkt Hoogvliet haalt uit voorzorg carpaccio (100 gram) uit de schappen. Tijdens een controle is mogelijke aanwezigheid van de E.coli bacterie geconstateerd, meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
Het betreft uitsluitend verpakkingen met houdbaarheidsdatum 12 april 2019 en batchcode (zie daarvoor achterzijde etiket) 18782353. De supermarkt roept consumenten op om de carpaccio niet te consumeren. Klanten kunnen hun aankoop retourneren in de Hoogvliet-supermarkt, waarna zij het aankoopbedrag retour krijgen.

Risico op gezondheidsklachten

Het eten van een product met de E.coli bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen.  Wie deze klachten heeft wordt geadviseerd direct de huisarts te contacteren voor meer informatie.
Consumenten met vragen kunnen contact opnemen met Hoogvliet klantenservice via telefoonnummer (0172) 418 200 of via het formulier op de Hoogvliet website.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!