Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Insmeerteams en waterpistolen op Mysteryland

27-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
festival publiek 930x520
Onbeperkt water extra luifels voor schaduw ventilatoren in de tenten een jacuzzi met koud water en insmeerteams. Ook mag iedereen een klein waterpistooltje meenemen. Mysteryland is klaar voor een warme editie. Het dancefestival op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer duurt net als vorig jaar twee dagen zaterdag en zondag.
Programma
Wie een plekje op de camping had bemachtigd kon vrijdag al zijn tentje opzetten en in de stemming komen op de pre-party met dj's als Dave Clarke en Don Diablo. Op zaterdag begint het officiële programma rond de klok van 11.00 uur met optredens van onder anderen GLXYCHLD en Valentijn de Hingh. Verder staan op de vele podia dj's als Curbi Wildstylez KSHMR Sander van Doorn en als grote afsluiter Afrojack.
Op zondag is het de beurt aan De Jeugd Van Tegenwoordig Egbert-Jan Weeber Charlie Lownoise & Mental Theo Joost van Bellen Dave Clarke en als slotact Diplo.
Virtual reality
Mysteryland was in 1993 voor het eerst en is daarmee het langst lopende dancefestival ter wereld. Voor wie er niet bij kan zijn is het evenement dit keer in virtual reality te volgen. ANP

Meer over:

mysteryland
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!