Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Koopjedeal alsnog ten onder

09-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
koopjedeal
Koopjedeal is failliet, laat bewindvoerder Victor Kruit weten. Een mogelijke koper voor het bedrijf heeft zich toch teruggetrokken. Klanten kunnen nu fluiten naar hun spullen.
Vorige week werd al een uitstel van betaling aan het bedrijf verleend. Vorige week kwam de aanbiedingenwebsite, waar 48 werknemers in dienst zijn, al in de problemen wegens een grote brand vorig jaar september. Deze brand verwoestte een groot deel van de voorraad in het magazijn. De schade van deze brand bedroeg 2.300.00,- euro. Hierdoor is de liquiditeitspositie van het bedrijf flink achteruit gegaan.
Het faillissement van het bedrijf is slecht nieuws voor klanten die al betaald hebben voor een bestelling, maar de bestelling nog niet geleverd hebben gekregen. Zij zullen hun spullen niet meer geleverd krijgen. Ze kunnen een vordering indienen bij de curator, maar staan - als het gaat om vergoedingen - achter in de rij. 
Bron: AD
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!