Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Koopjedeal toch overgenomen door Dekbed-Discounter

18-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
255 keer bekeken
  •  
koopjedeal
Dekbed-Discounter.nl gaat het onlangs failliet verklaarde Koopjedeal.nl overnemen. Hierdoor behouden de 48 werknemers van het laatstgenoemde bedrijf hun baan.
Dekbed-Discounter is van plan de klanten van het failliete bedrijf te compenseren, indien ze al betaald hebben voor een product, maar nog niets hebben ontvangen. "Dat is niet gebruikelijk bij een faillissement en zeker ook niet verplicht, maar we willen deze situatie heel graag zo goed mogelijk oplossen", aldus Niels Verwij, de oprichter van de beddenverkoper. De gedupeerde klanten krijgen binnenkort bericht over een tegemoetkoming, belooft Verwij.

Brand

Koopjedeal.nl kwam in problemen door een grote brand in een magazijn, die in september vorig jaar de voorraad grotendeels verwoestte. Ook trok een mogelijke koper voor het bedrijf zich op het laatste moment terug .

Minimaliseren van schade

Dekbed-Discounter.nl ziet veel potentie in de ommezwaai van Koopjedeal.nl, vooral omdat de aanbiedingenwebsite de afgelopen jaren zo hard groeide. De eerste prioriteit is dan ook de site weer in de lucht te krijgen zodat de schade voor leveranciers, klanten en personeel minimaal is.
Dekbed-Discounter.nl is naar eigen zeggen met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed in de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!