Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

PostNL test bagagebezorgservice

15-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
195 keer bekeken
  •  
koffer bagage 930x520
PostNL houdt vanaf deze maand een test met een bagagebezorgservice. Reizigers die niet met hun koffers willen rondsjouwen, kunnen deze laten ophalen door PostNL, die zegt ervoor te zorgen dat de bagage op tijd op het vliegveld klaarstaat of zelfs al ingecheckt is.
Pilot in Randstad
Via d e website van PostNL kunnen mensen de bagagebezorgservice boeken. Momenteel is de dienst alleen nog maar beschikbaar voor inwoners van de Randstad die vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Om een koffer van bijvoorbeeld Utrecht naar Schiphol te laten brengen kost 17,50 euro. De koffer ook laten inchecken kost 20 euro. 
Samenwerking
Een woordvoerder van PostNL stelt tegenover Emerce.nl dat er met een aantal vliegmaatschappijen wordt gesproken over samenwerking op dit gebied.  Vooralsnog is de dienst alleen nog bedoeld als service bij vertrek naar een vliegveld. Vanaf het vliegveld de koffers ook weer thuis laten bezorgen, lijkt op de website nog niet mogelijk. 
Bron: Emerce.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!