Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Primark roept kindershirts terug vanwege risico op verstikking

10-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
primark recall
Kledingketen Primark heeft twee terugroepacties voor kinderkleding doen uitgaan. Het gaat om het peuter- en jongens t-shirt Coolest Kid Ever en het baby- en peuter t-shirt Epic Little Dude. De op beide shirts aangebrachte folie kan na het wassen losraken, waardoor verstikkingsgevaar kan ontstaan .

Terug naar winkel

Het t-shirt Epic Little Dude heeft serienummer 50623 en is in alle Primark-winkels in Nederland verkocht tussen 3 juni en 30 augustus 2018. Het shirt Coolest Kid Ever heeft serienummer 81489 en is verkocht tussen 3 juli en 30 augustus 2018.
Komt het nummer overeen met het label? Dan vraagt Primark om het product terug te brengen naar een Primark-winkel. Na inlevering van het artikel krijgen klanten het aankoopbedrag retour. Een kassabon is daarvoor niet nodig.
Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt je contact opnemen met Primark via het e-mailadres: helpen.nl@help.primark.com
Bron: Primark

Meer over:

terugroepactie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!