Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Programma koningsvaart rond

16-04-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Amsterdam_11.jpg
Het programma voor de koningsvaart op 30 april op het Amsterdamse IJ is compleet. Burgemeester Eberhard van der Laan maakte dinsdagochtend bekend dat het gebied rond het IJ vanaf 18.00 uur open is voor publiek.
Java-eiland
Daarna kunnen mensen op verschillende plekken langs de route vanaf 19.30 uur op grote schermen meekijken met de tocht. Tijdens de vaartocht zal olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe naar eigen zeggen op het IJ surfen. Na het gezamenlijke concert van dj Armin van Buuren en het Koninklijk Concertgebouworkest op de kop van het Java-eiland is het evenement rond 21.15 uur afgelopen.
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert is inmiddels ook begonnen. Hiervoor stelden de gemeente Amsterdam en Radio 538 15.000 kaartjes beschikbaar, die mensen vanaf 5 euro online bij verschillende ticketbureaus kunnen bestellen. Hiervan zijn er volgens een woordvoerder al zo'n 2000 kaarten verkocht. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!