Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Programma NSJ helemaal rond

27-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
concert_20.jpg
Het North Sea Jazz Festival heeft zijn programma voor dit jaar rond. Vrijdagavond maakte de organisatie in Rotterdam de complete line-up voor 6,7 en 8 juli bekend.
Onder meer Archie Shepp, John Hiatt, Esperanza Spalding, Robert Cray en Chic featuring Nile Rodgers komen dit jaar naar Rotterdam. Ook James Morrison, Jill Scott, Taj Mahal, Betty Wright en Rumer maken hun opwachting op de 37e editie. Nederland is onder meer vertegenwoordigd door Caro Emerald, Waylon, Trijntje Oosterhuis en The Kyteman Orchestra.
Projecten
Ook is er weer een aantal projecten, waaronder Nights on Earth van het Metropole Orkest met onder meer gitarist John Scofield en vocaliste Lilian Vieira. Verder is er Miles Smiles, een eerbetoon aan Miles Davis, met muzikanten die allemaal met hem hebben gespeeld. Eerder al was bekend dat Van Morrison, Lenny Kravitz, Ahmad Jamal, George Benson, Rufus Wainwright, Tony Bennett en D'Angelo in Ahoy verschijnen. Artist in residence is dit jaar Joshua Redman, die meerdere optredens doet.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!