Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Reisplanner-app NS: nu voor alle vormen van OV

09-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
reisplanner ap NS 930
De NS heeft zijn app 'NS Reisplanner Xtra' vernieuwd. Het grootste verschil met de vorige versie: de reisplanner helpt reizigers van deur tot deur. Voortaan kan een reis worden uitgestippeld voor alle OV-varianten, inclusief bus, tram en metro. Ook de fiets kan worden meegenomen in een reis.
Updates onderweg
Onderweg meldt de planner precies waar je bent en hoe de reis verder gaat. De actuele reisinformatie toont via gps "live" waar de trein, bus, tram of metro rijdt. Is de bus nog onderweg... of staat de trein even stil? "Je ziet het direct", belooft de NS.
Op de hoogte van storingen
Verder is het overzicht met storingen en werkzaamheden vernieuwd. Nieuw is hierbij dat de reiziger via notificaties op de hoogte kan worden gehouden van het verloop storingen.
Gebruikers die de app nu al geïnstalleerd hebben krijgen tussen nu en 19 juni de nieuwe versie aangeboden via de Google Play store of Apple Store.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!