Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Steeds meer bijwerkingen bekend bij maagzuurremmers

Zaterdag in Kassa: Steeds meer bijwerkingen bekend bij maagzuurremmers

Zaterdag besteden we aandacht aan beleggen. Hoe haal je meer rendement uit je spaargeld? Verder hebben we het over maagzuurremmers. Ze zijn overal verkrijgbaar, maar er worden steeds meer bijwerkingen bekend.

Steeds meer bijwerkingen bekend bij maagzuurremmers
Vroeger werden maagzuurremmers door de arts voorgeschreven, tegenwoordig zijn ze overal verkrijgbaar. Bij de drogist, in de supermarkt en zelfs bij benzinestations. Daardoor behoren ze inmiddels tot de meest verkochte geneesmiddelen. Maar maagzuurremmers zijn allesbehalve snoepjes. Er worden namelijk steeds meer bijwerkingen bekend. Hoe zit dat precies?

Hoe haal je meer rendement uit je spaargeld?
De spaarrente is historisch laag. We bespreken hoe je het meest rendement kunt halen uit je spaargeld. Door bijvoorbeeld je spaargeld op een deposito te zetten, af te lossen op de hypotheek of te beleggen in oldtimers of horloges.

De Maand van het Bewegen
De Maand van het Bewegen is halverwege en ons kantoor in Utrecht heeft de smaak goed te pakken. Deze week zien we mooie initiatieven elders in het land; van dagelijkse beweeglessen op een VMBO-school tot het vitaalste bedrijf van de provincie Zuid-Holland. Let’s go!

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!

Kassa bijwonen? Meld je hier aan.