Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

The Phone House verkoopt deel winkels na faillissement

20-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930 x 520 the phone house
De curatoren van de vorige maand failliet gegane winkelketen The Phone House hebben zestien vestigingen verkocht. Mogelijk worden deze week nog meer van de 64 nog geopende eigen winkels van de onderneming verkocht.
Het faillissement gold voor het hoofdkantoor en zeventig eigen winkels van het bedrijf. Daarvan bleven er 64 voorlopig open. De ongeveer zeventig franchisezaken vielen buiten het bankroet.
Concurrentie
De verkochte zaken gaan verder onder leiding van zelfstandige franchisenemers, zo laten curatoren Janina Maduro en Noor Zetteler maandag weten. Door de transactie zullen 22 nieuwe en huidige franchise-ondernemers met voorlopig in totaal 86 Phone Housewinkels verdergaan. De winkelketen ging op de fles door de toegenomen concurrentie en het scherpere toezicht op de aanbieding van telefoons bij abonnementen. Daardoor lukte het niet iets te doen aan de tanende winst en verkopen. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!