Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Veiligheidswaarschuwing rvs-handdoekhaken Praxis, Gamma en Karwei

01-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
364 keer bekeken
  •  
handdoekhaakjes.jpg
Praxis, Gamma en Karwei hebben een veiligheidsrisico speciaal voor huishoudens met kleine kinderen ontdekt bij verschillende rvs-handdoekhaken. Het product bevat scherpe randen en kan, als het op hoogte van kleine kinderen is geplaatst, en er geen handdoek in de haak hangt, ernstige beknellingen aan een vinger opleveren. Het gevaar bestaat dat een kind zich niet meer zelfstandig kan bevrijden.
Consumenten die in bezit zijn van het product wordt dringend verzocht zelf na te gaan of deze situatie voor hen van toepassing is. Is dit het geval dan wordt geadviseerd de haak te verwijderen of hoger op te hangen. De plakhaak inclusief kassabon kan geretourneerd worden naar een van de betreffende bouwmarktfilialen. Het filiaal vergoedt dan het aankoopbedrag. De in dit bericht opgenomen informatie is gebaseerd op de melding van de betrokken bedrijven. Voor meer informatie verzoekt de VWA consumenten contact op te nemen met genoemd bedrijf. Bron: vwa.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!