Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Toegankelijkheid zorg voor gehandicapten nog steeds lastig

08-09-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
zorg-dokter-arts-930x520
Zaterdag in Kassa besteden we opnieuw aandacht aan individuen die tussen wal en schip vallen door de nieuwe zorgwet. Verder praten we met Rob Goedhart van Stichting Geldbelangen over de aangepaste rente van Interbank. Van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten mag de stichting niet verder met haar werk. Ook hebben we een vervolg op DIT is TV! Zijn de gedupeerden geholpen? Eigenaar Franklin Koll is te gast.
Toegankelijkheid zorg voor gehandicapten nog steeds lastig
Kassa heeft de afgelopen twee jaar veel aandacht besteed aan individuen die door de nieuwe zorgwet tussen wal en schip vallen. En dat is nog steeds niet opgelost. In deze uitzending het verhaal van Marieke, een moeder van twintig met een licht verstandelijke handicap.
Geldbelangen mag geen klanten meer helpen bij het aanpassen van hun wurgkrediet
Dankzij Kassa en Stichting Geldbelangen zijn de vele gedupeerden met een wurgkrediet van Interbank nu veel beter af. Geldbelangen is druk bezig om de rente van mensen met een doorlopend krediet aan te passen. Maar van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten mag dat niet meer. Waarom niet? En waar moeten gedupeerden nu heen?
Geen dak op je terras maar wel een lege portemonnee
Je wilt een overdekt terras in je tuin, of een mooie veranda. Maar je blijft zitten met een stapel hout, een hoop rotzooi, een onvindbare verkoper en een lege portemonnee. Dat overkwam veel gedupeerden. In onze uitzending zie je hoe dit afloopt.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!