Vanaf 7 september iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Aandacht voor vergoedingen bij palliatieve zorg

Zaterdag in Kassa: Aandacht voor vergoedingen bij palliatieve zorg

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan palliatieve zorg. Deze wordt niet altijd vergoed door de verzekeraar. Verder hebben we het over de jaarlijks terugkerende belastingaangifte. Ook maken we de eerste resultaten van Kassa’s bloembollentest bekend en is Renze er weer met de Belbus.

Palliatieve zorg niet altijd vergoed
Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar moeten vergoeden, maar wat als de zorgverzekeraar moeilijk doet?  

Belastingaangifte niet altijd foutloos
Als je je belastingaangifte laat doen door een adviseur verwacht je dat dit foutloos gaat. Die vlieger gaat helaas niet altijd op.

Kassa’s bloembollentest!
In november 2018 kondigden Kassa een bloembollentest aan. Alle bollen werden getest bij BQ Support in Lisse. Morgen in de uitzending maakt Kassa de eerste resultaten bekend!

Belbus: Schilderworkshop geannuleerd maar geen geld terug
Een artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen Annelies en Evy hebben samen een schilderworkshop geboekt bij het bedrijf Paintbar. Helaas annuleert het bedrijf de workshop, maar de dames krijgen hun aankoopbedrag op geen enkele manier terug.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Kies hier de datum van jouw keuze.