Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Oplichters proberen geld te stelen via nepsite Tikkie

Zaterdag in Kassa: Oplichters proberen geld te stelen via nepsite Tikkie

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan terugbetaalapp Tikkie. Herken jij de juiste website of trap je in de val van een internetoplichter? Verder hebben we het over banken die beleggen in palmolie, komen er consumenten naar de studio die we helpen bij het nakijken van hun overlijdensrisicoverzekering en lanceren we een nieuwe rubriek: Heb ik dat???

Oplichters proberen geld te stelen via nepsite Tikkie

Weet jij welke website van terugbetaalapp Tikkie de juiste is? Betekent een slotje in de browser dat de website die je bezoekt beveiligd is? Je ziet het zaterdag in de uitzending! Test ondertussen jouw kennis met de Herken de fraude-quiz.

Foute beleggingen door banken

Drie grote banken beleggen het geld van consumenten in foute palmolie.

Overlijdensrisicoverzekering

In de uitzending helpt Kassa consumenten met het uitpluizen van hun overlijdensrisicoverzekering. Hoeveel valt er te besparen? Je ziet het morgenavond in Kassa.

Heb ik dat???

Iedereen heeft wel eens zo’n dag waarop kleine ergernissen, die dag hélemaal kunnen verpesten. In een nieuwe rubriek gaat Kassa op zoek naar oplossingen!

Geef live je mening!

Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.

Neptikkies, kun jij ze herkennen?

Oplichters proberen via een nepversie van betaaldienst Tikkie bankgegevens te stelen. Deze sites zijn bijna niet van de echte te onderscheiden. Herken jij welk Tikkie-webadres echt is?