Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Betalen ex-borstkankerpatiënten nog torenhoge premies?

Zaterdag in Kassa: Betalen ex-borstkankerpatiënten nog torenhoge premies?

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan verzekeringen voor ex-borstkankerpatiënten. Wordt deze groep nu wel verzekerd zonder torenhoge premies? Verder hebben we het weer over niet-geleverde producten door Athleteshop. En Kassa’s onderzoek naar te dure leningen van Crédit Agricole gaat door.

Betalen ex-borstkankerpatiënten nog torenhoge premies?
Je krijgt borstkanker en na een lang behandelproject word je gezond verklaard. Maar de overlijdensrisicoverzekeraar wil je niet verzekeren of berekent een forse premieopslag. Kassa besteedde er twee keer aandacht aan. Het Verbond van Verzekeraars beloofde beterschap en zegt goed nieuws te hebben voor borstkankerpatiënten. Betekent dit dat ex-borstkankerpatiënten nu wel verzekerd worden zonder torenhoge premies?

Kassa's onderzoek naar Crédit Agricole gaat door
En het onderzoek naar de veel te dure leningen van Crédit Agricole gaat door. Kassa heeft inmiddels 10 zaken ontdekt die vergelijkbaar zijn met die van Gerard de Graauw. Crédit Agricole moest De Graauw maar liefst 34.000 euro terugbetalen omdat de rente op zijn lening jarenlang veel te hoog was.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram! Kassa bijwonen? Meld je hier aan.