Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: EON stuurt foutieve eindafrekeningen

Zaterdag in Kassa: EON stuurt foutieve eindafrekeningen

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de eindafrekening van energiemaatschappij EON. Door een zogenaamde correctiefactor elektra krijgen klanten onverwacht een naheffing van soms honderden euro’s. Ook besteden we aandacht aan een oude bekende: Dakdekkersbedrijf Versteeg. Zijn de gedupeerden reeds geholpen of zijn er nog klachten? En we testen stormparaplu’s! Zijn ze stormbestendig?

EON stuurt foutieve eindafrekeningen
Klanten van EON krijgen een eindafrekening binnen waarop een correctiefactor vermeld staat voor elektra. Met deze correctiefactor wordt het verbruik vermeerderd. Klanten krijgen een naheffing van soms honderden euro’s. Dat is opvallend, want een correctiefactor voor elektra bestaat helemaal niet.

Vervolg: Dakdekkersbedrijf Versteeg
Vorig jaar besteedde Kassa aandacht aan dakdekkersbedrijf Versteeg. Het bedrijf constateerde bij Hans Breed zogenaamd ernstige gebreken, maar dat klopte niet. Door tussenkomst van Kassa heeft Hans uiteindelijk zijn geld teruggekregen. Maar hoe zit het er nu mee? Zijn alle gedupeerden geholpen of zijn er nog meer klachten?

Test: Stormparaplu’s
Zo nu en dan stormt het weleens in Nederland. En niemand wil natuurlijk natte sokken, dus testen we stormparaplu's! Waar moet een stormparaplu aan voldoen en welke is het meest stormbestendig?

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Kassa bijwonen? Meld je hier aan.