Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Zijn producten van de Doe Maar Lekker Duurzaam actie wel duurzaam?

Zaterdag in Kassa: Zijn producten van de Doe Maar Lekker Duurzaam actie wel duurzaam?

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan Beschuitje.nl. Een ontbijt voor je deur als verrassing, wie wil dat nou niet? Maar niet alle ontbijtjes worden niet op de beloofde dag geleverd. Ook worden fietsen van Onze-fiets.nl niet geleverd en hebben we het over de Doe Maar Lekker Duurzaam actie. Je kunt kiezen uit 1500 duurzamere producten, maar zijn die wel zo duurzaam?

Niet geleverde ontbijtjes van Beschuitje.nl
Je partner is jarig en je wilt hem verrassen met een ontbijtje van Beschuitje.nl. Vol spanning wacht je die ochtend af, maar het ontbijtje wordt niet geleverd. Kassa kreeg meerdere klachten over niet geleverde ontbijtjes van Beschuitje.nl.

Hoe duurzaam zijn de producten van de Doe Maar Lekker Duurzaam actie?
Deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij hebben vorige week een cadeaukaart gekregen waarmee ze bij hun plaatselijke Albert Heijn voor €12,50 kunnen kiezen uit 1500 duurzamere producten. Zijn die product wel echt zo duurzaam?

Niet geleverde fietsen van Onze-fiets.nl
Al ruim een jaar stromen de klachten binnen over Onze-fiets.nl. Fietsen worden namelijk niet geleverd en beloftes over terugbetalingen worden niet nagekomen. Eigenaar Dzenan, die eerder in Kassa is verschenen met Bikedepot.nl, beloofde afgelopen mei nog beterschap met zijn nieuwe webshop.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.