Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: 
Hoe ga je om met een digitale nalatenschap?

19-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930 x 520 hacken privacy online
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan bemiddelingsbureau Mediation Agency. Het bedrijf stuurt facturen naar nietsvermoedende consumenten. Verder hebben we het over de digitale nalatenschap. Want wat doe je als je dierbare is overleden? Velen kregen het: een noodmelding op de telefoon vanwege de zware storm. Maar hoe kan het dat de een 'm wel krijgt en de ander niet? Danny Mekic legt het uit.
Nietsvermoedende consumenten ontvangen facturen van Mediation Agency
Mediation Agency benadert consumenten met het bericht dat ze nog een openstaande rekening hebben. Zo zouden ze rekeningen hebben voor de websites zoals Shop and Fly en Buy2Fly. Maar veel consumenten weten hier niets van af.
Hoe ga je om met een digitale nalatenschap?
In dit digitale tijdperk heb je overal wel een account. Voor Facebook, voor Twitter, voor YouTube. Maar wat als een dierbare onverwachts komt te overlijden? Dan blijft er een digitale nalatenschap achter. Hoe kun je als nabestaande de gegevens veilig stellen?
Noodmelding op de telefoon: waarom de een wel en de ander niet?d
Velen kregen het: een noodmelding op de telefoon vanwege de zware storm. Maar hoe kan het dat de een 'm wel krijgt en de ander niet? Danny Mekic legt het uit.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!