Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: zijn websites voor het aanvragen van toeslagen te vertrouwen?

20-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
rente.jpg
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan het aanvragen van toeslagen. Makkelijk aan te vragen via websites, maar is het ook te vertrouwen? Verder hebben we het over de hoge rente bij kopen op afbetalingen en we lanceren een nieuw platform: BOKS.
Zijn websites voor het aanvragen van toeslagen te vertrouwen?
Websites die voor jou toeslagen aanvragen bij de Belastingdienst. Hoe weet je of die wel verstand van zaken hebben en of je die wel kunt vertrouwen? Want een diploma hebben ze niet nodig.
Hoge rente bij afbetaling producten
Bedrijven berekenen soms een hoge rente van maar liefst 14 procent bij kopen op afbetaling. Mag dit zomaar en hoe makkelijk is het om producten op afbetaling te kopen?
Typisch Nederlands: een broodje kaas
Dagelijks worden er heel veel broodjes kaas gegeten. Maar wat is nou een lekker broodje kaas? Samen met kok Pierre Wind gaan we op pad om ze te proeven.
Nieuw platform: BOKS
Kassa komt op voor mensen met een handicap. Klein of groot, Kassa staat achter deze mensen. Daarom komt Kassa met een nieuw online platform: BOKS. Opboksen en strijdvaardig. Opboksen tegen alle problemen die mensen met een handicap hebben, strijdvaardig om een beter en toegankelijker leven te krijgen. We nemen je mee in het leven van mensen met een handicap.
Belbus: Vodafone verliest telefoonnummer
Al twee en een halve maand geleden zou Ingrid met haar telefoonabonnement en nummer overstappen naar Vodafone. Toch ging haar abonnement niet in, want Vodafone raakte haar nummer kwijt! Amber gaat verhaal halen bij Vodafone.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!