Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Aandacht voor wervingsmethoden van goede doelen

01-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
donsjas 930
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de wervingstechnieken van goede doelen. Vind jij het ook zo vervelend om op straat aangesproken te worden? Verder besteden we aandacht aan dons. Achter de pluizige veertjes die jou warm houden zit een dieronvriendelijke industrie. Tenslotte hebben we weer een gloednieuwe Belbus!
Wervingstechnieken goede doelen
Je herkent het wel: je loopt rustig op straat en wordt aangesproken door een fanatiekeling die staat te werven namens een goed doel. Ondanks dat zo’n 80% van de Nederlanders dit niet prettig vindt, zijn goede doelen nog veelvuldig met wervers in het straatbeeld te zien. Waarom blijven ze deze techniek dan toch hanteren?
Hoe diervriendelijk is jouw jas met dons?
Lekker warm zo’n met dons gevulde winterjas. Maar ben je ook op de hoogte van de misstanden die schuilen achter de donsindustrie? Kassa besteedt in deze uitzending aandacht aan het dierenleed dat voorafgaat aan jouw warme jas.
Belbus: spiegel gebarsten maar geen geld terug
Cisca heeft een nieuwe spiegel gekocht maar bij levering blijkt hij gebarsten. Het bedrijf Badkamer en Co geeft echter niet thuis. Cisca krijgt geen nieuwe spiegel maar ook niet haar geld terug.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Kassa bijwonen? Kies  hier  de datum van jouw keuze.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!