Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Inning boetes CJIB zorgt voor veel problemen

02-03-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
302 keer bekeken
  •  
Centraal Justitieel Incassobureau - CJIB logo
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan boetes van het Centraal Justitieel Incasso Bureau. De aanmaningskosten zijn namelijk erg hoog en mensen komen juist daardoor in de problemen. Verder hebben we het over de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. En we trappen af met de Maand van de Stress!
Inning boetes CJIB zorgt voor veel problemen
Als je een brief van het CJIB op de mat krijgt, moet je ‘m natuurlijk betalen. Maar als je iets te lang wacht, komen er extra aanmaningskosten overheen. Die kosten zijn erg hoog en veel mensen komen juist daardoor in de problemen.
Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland
Nederland telt een paar miljoen mensen die leven met een beperking. De campagne Nederland Onbeperkt en Ongehinderd zijn daarom op zoek gegaan naar de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en juryvoorzitter Otwin van Dijk maken vanavond de winnaar bekend in Kassa.

Kassa's Maand van de Stress

Ben je een koele kikker of een stresskip? De maand maart staat bij Kassa in het teken van stress! Sluit je aan bij Kassa’s community op Facebook, dat kan hier . In deze community staan tips, zodat je het leven stressloos tegemoet gaat!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!