Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Patiënten belaagd door incassobureau voor zorg die vergoed zou zijn

20-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
incasso-rekening_01.jpg
Zaterdag in Kassa hebben we het over patiënten die belaagd worden door een incassobureau voor zorg die vergoed zou zijn. Verder hebben we het over tegels in tuinen, want die kunnen het riool overbelasten. En we gaan door met ons onderzoek naar Crédit Agricole.
Patiënten belaagd door incassobureau voor zorg die vergoed zou zijn
Het is een bekend probleem voor mannen op leeftijd; een vergrote prostaat. Je kunt er zo last van hebben dat een operatie nodig is. Maar dan is er ineens een nieuwe minder ingrijpende behandeling: lasertherapie. De behandeling zou volledig vergoed worden door de zorgverzekeraar. Althans, zo wordt beloofd. Maar dan begint de ellende met een incassobureau.
Overbelaste riolen en minder biodiversiteit door tuinen vol tegels
Het voorjaar is begonnen en de zon laat zich steeds vaker zien. Voor veel mensen aanleiding om hun voor- of achtertuin eens flink onder handen te nemen. Maar wie een beetje om zich heen kijkt ziet dat het groen in deze tuinen vaak ver te vinden is. En die volledig betegelde tuinen zijn allerminst goed voor het riool en zorgt voor minder biodiversiteit.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!