Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: lange wachttijden bij ziekenhuizen

Zaterdag in Kassa: lange wachttijden bij ziekenhuizen

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de lange wachttijden bij ziekenhuizen. Nog meer ziekenhuisnieuws: op één dag gingen twee grote algemene ziekenhuizen failliet. Moeten patiënten van andere ziekenhuizen zich zorgen maken? Verder kijken we welke oplossing Hinderkien Roossien heeft voor gillende kinderen tijdens een vlucht in 'Heb ik dat!' In de Belbus van deze week staat Amber klaar voor de tachtigjarige mevrouw Wijnaendts. Haar droomkeuken bleek een nachtmerrie.

Wachtlijsten ziekenhuizen

Het gebeurt vaak dat je voor een afspraak bij de polikliniek of een operatie in een ziekenhuis te lang moet wachten. Dat blijkt uit een onderzoek van Kassa naar wachttijden bij ziekenhuizen. En je moet er maar rekening mee houden dat dat niet beter gaat worden.

Ziekenhuizen failliet: moeten patiënten zich zorgen maken?

Op één dag gingen twee grote algemene ziekenhuizen failliet: MC Slotervaart in Amsterdam en de MC IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad. Patiënten van deze ziekenhuizen weten niet waar ze aan toe zijn. Hun behandeling werd abrupt stopgezet en ze weten niet in welke ziekenhuis ze nu terecht kunnen. Patiënten van andere ziekenhuizen maken zich zorgen dat hun ziekenhuis ook failliet kan gaan.  

Heb ik dat!

In Heb ik dat! deze week de ergernis van Hinderkien Roossien. Zij gaat graag op vakantie voor rust en ontspanning. Samen met vrienden boekt zij dan ook een Adult Only reis om niet gestoord te worden door gillende kinderen. Helaas wordt de rust ruw verstoord door alle krijsende baby’s in het vliegtuig. Kijk naar Kassa voor de oplossing van deze ergernis!  

Belbus: droomkeuken werd nachtmerrie

Hoe mooi is het als je op je 80e nog zo kwiek en zelfstandig bent dat je een gloednieuwe keuken kan kopen? Helaas bleek de droomkeuken van Mevrouw Wijnaendts een nachtmerrie.

Geef live je mening!

Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.