Vanaf 7 september iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Neptanden voor perfecte ‘Hollywoodsmile’ steeds populairder

Zaterdag in Kassa: Neptanden voor perfecte ‘Hollywoodsmile’ steeds populairder

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan zogeheten facings. Facings worden op je tanden gezet voor mooiere en wittere tanden, maar je eigen tanden moeten daarvoor worden afgeslepen. Verder besteden we aandacht aan Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar en we hebben het over de ja/ja-sticker.

Nep-tanden voor perfecte ‘Hollywoodsmile’ steeds populairder
Als je wittere tanden wil hebben, kun je je tanden bleken. Maar je kunt ook voor zogeheten facings kiezen. Facings zijn stukjes porselein of composiet die op de tand gezet wordt. Daardoor lijkt je gebit witter en rechter. Maar je eigen, gezonde, tanden moeten daarvoor worden afgeslepen. Bekende Nederlanders als Gerard Joling en Carice van Houten hebben inmiddels facings. En het wordt steeds populairder…

Blue Monday: meest depressieve dag van het jaar of marketing?
Maandag 21 januari is het Blue Monday. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht in 2005, naar eigen zeggen, een wetenschappelijke formule waaruit zou blijken dat dit de meest deprimerende dag is. Maar is dat ook zo of is het een slimme marketingtruc?

Rotterdam voert ja/ja-sticker in
Rotterdam gaat de ja/ja-sticker invoeren waarmee burgers kunnen aangeven dat ze reclamefolders en een huis-aan-huisblad willen ontvangen. Rotterdam is de tweede stad, na Amsterdam, die hiertoe overgaat. Het ja/ja systeem vult het oude systeem van nee/nee of nee/ja stickers aan. In dat oude systeem krijgt degene die geen sticker plakt wel reclamedrukwerk. In het nieuwe ja/ja systeem krijgen de mensen die geen sticker plakken juist geen reclamemateriaal meer. Het zou helpen om minder reclamemateriaal te verspreiden.

Nieuwe Belbus-presentator Renze Klamer staat bij Neckermann.com op de stoep
Onze kersverse Belbus-presentator Renze Klamer schiet deze week een stel dames van een klaverjasclub te hulp. Samen bestelden zij bij Neckermann.com een aantal dekbedhoezen, maar ontvingen die nooit. Hun telefoontjes en mailtjes blijven al 2,5 maand onbeantwoord. Renze schiet ter hulp!

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Kies hier de datum van jouw keuze.