Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Onduidelijkheid bij aanschaf visum via VisumCentrale

25-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930x520_paspoort
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan een oude bekende: Röllfink Ambachtelijke Interieurspecialisten. Ook gaan we het hebben over de onduidelijkheid bij de aanschaf van een visum via VisumCentrale, hebben we de uitreiking van de Schijtlijster Trofee én laten we de eerste beelden zien van Kassa XL!
Onduidelijkheid bij aanschaf van visum via VisumCentrale
Als je buiten Europa op vakantie gaat heb je vaak een toeristenvisum nodig, online bestellen lijkt een fluitje van een cent. VisumCentrale is een van de tussenpartijen waar je online een visum kunt aanvragen voor je reis. Maar wat als de prijs waarmee je akkoord denkt te gaan achteraf opeens een stuk hoger uitvalt?

Aanhoudende problemen bij Röllfink Ambachtelijke interieurspecialisten
In februari besteedde Kassa aandacht aan de problemen bij Röllfink Ambachtelijke Interieurspecialisten. Klanten kregen niet de kast waarvoor ze hadden betaald. En de problemen blijven aanhouden voor zo’n 100 klanten…
Uitreiking Schijtlijster Trofee
De afgelopen maanden kon iedereen stemmen op bedrijven die niet bij ons in de studio wilden reageren. Er is een winnaar en Brecht reikt de Schijtlijster Trofee uit!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!