Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Ontevredenheid over stadsverwarming

28-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
187 keer bekeken
  •  
verwarming930x520
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de stadsverwarming in Nederland. Niet alle mensen zijn tevreden over de stadsverwarming. Verder hebben we het over te grote verpakkingen. En we hebben de sinaasappelsaptest!
Ontevredenheid over stadsverwarming
Duizenden huishoudens maken gebruik van zogeheten stadsverwarming. Lekker makkelijk dachten de bewoners in Tilburg, totdat ze erachter kwamen dat er jarenlang te veel aan kosten werd berekend. Of toch niet? Leverancier Ennatuurlijk denkt een mooie oplossing te hebben gevonden, maar daar is niet iedereen blij mee.
Bedrijven versturen onnodig te grote verpakkingen
Misschien herken je het wel: je bestelt een klein product zoals een nagellakpotje, maar je moet de deur opendoen om een grote doos in ontvangst te nemen. Waarom is dit, wat zijn de regels hierover en hoe kan het worden tegengegaan?
Test: Sinaasappelsap
Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sinaasappelsap. Maar welke is nou het lekkerst? We doen de sinaasappelsaptest!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!