Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vanavond in Kassa: Op welke manier worden jongeren beïnvloed door influencers?

08-03-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
520 keer bekeken
  •  
influencers bron youtube 930
Vanavond in Kassa besteden we aandacht aan influencers. Op welke manier beïnvloeden zij jongeren? Daarnaast hebben we het ook over gamers. Zij vragen een donatie aan hun kijkers. Hoe onschuldig is dat? Verder is Renze er weer met de Belbus en hebben we weer een gloednieuwe Heb ik dat! in de uitzending
Invloed van influencers
Jongeren brengen veel tijd door op platforms als Instagram en YouTube en komen hierbij in aanraking met zogeheten influencers. Op welke manier beïnvloeden zij jongeren? En hebben hun volgers eigenlijk wel door dat merken deze influencers vaak betalen voor samenwerkingen? 
Doneren aan gamers
Streamers zijn mateloos populair; Duizenden kinderen en jongeren kijken online naar gamers die laten zien hoe zij zich door allerlei lastige spel levels heenslaan. Het is daarbij heel normaal dat je als kijker geld doneert aan je favoriete gamer, in ruil voor een ‘shout out’, dat de gamer je naam noemt. Hoe onschuldig is dit? En hoe gaan streamers hier zelf mee om? 
Belbus: twee en half jaar wachten op orthopedische slof
Katrina is 75 jaar en heeft posttraumatische dystrofie in haar voet. Om te kunnen lopen heeft zij een speciale orthopedische slof. Twee en half jaar geleden heeft ze een nieuwe besteld, maar hier wacht ze nog steeds op...
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Kassa bijwonen? Kies  hier  de datum van jouw keuze.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!