Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Stortvloed aan klachten over vrije tandartstarieven

Zaterdag in Kassa: Stortvloed aan klachten over vrije tandartstarieven
De klachten over de vrije tandartstarieven stromen binnen. Consumenten betalen honderden euro's bovenop de tandartsverzekering. Ook veel klachten over telefoonprovider Simpel. De klantenservice is slecht bereikbaar en simkaarten komen niet aan. Tijd voor een simpele uitleg!

Zaterdag in Kassa: Stortvloed aan klachten over vrije tandartstarieven

Het experiment met de vrije tandartstarieven – ingevoerd op 1 januari 2012 - levert nog steeds een stortvloed aan klachten op. In Kassa een korte bloemlezing van consumenten: honderden euro's bijbetalen bovenop je dure tandartsverzekering, niet kunnen overstappen naar een goedkope gecontracteerde tandarts en je eigen tandarts die je voortaan weigert als patiënt, omdat je ergens anders goedkope kronen laat plaatsen.

Telefoonaanbieder Simpel komt afspraken niet na

Een jaar geleden beloofde Simpel beterschap in Kassa. Inmiddels stromen de klachten over deze telefoonprovider weer binnen. De klantenservice lijkt erg moeilijk bereikbaar, simkaarten kunnen niet geactiveerd worden en Simpel's Belplafond lijkt niet te werken. Tijd voor uitleg!

Google-bubble: Wat Je Zoekt Ben Je Zelf

In november 2011 lieten we met onze nepsite 'De Meesterkweker' zien hoe kinderlijk eenvoudig het is om een keurmerk op je website te krijgen. Inmiddels heeft onze nepsite met bloembollen vier sterren op Google terwijl we geen bol geleverd hebben! Hoe kan dat en hoe worden de resultaten van je zoekopdrachten gemanipuleerd?


Kassa is zaterdag om

18.55 op de buis, op

Nederland 1

Praat mee via Twitter

Meetwitteren over de vrije tandartstarieven? Heeft u ook flin moeten bijbetalen? Of heeft uw ook iets te klagen over Simpel? Stuur ons via Twitter uw vragen, opmerkingen, klachten en tips! Gebruik

#KassaTV in uw tweet of klik

hier
 om gezellig mee te discussiëren! Zaterdag niet in de buurt van de televisie? Geen nood! U kunt via deze

pagina
de uitzending ook live bekijken.


Kom naar Kassa!

Kom naar een uitzending van Kassa en beleef een unieke avond live televisie! Krijg soep en broodje vooraf. Geniet van een swingend voorprogramma en presenteer het programma vanaf de stoel van Brecht. Wij laten zien hoe Kassa achter de schermen wordt gemaakt.

Aanmelden is gratis en kan voor elke zaterdag tot en met 26 mei 2012!