Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Ticketmaster en Seatwave eindelijk aan tafel

25-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930x520_concert2
Zaterdag in Kassa schuiven Ticketmaster en Seatwave aan. Het heeft even geduurd, maar eindelijk uitleg over hun werkwijze waarover veel frustratie bij consumenten heerst. Ook: we praten met een belastingexpert die jou gaat vertellen over aftrekposten. Zij gaat je vertellen of je geld laat liggen bij je aangifte.
Ticketmaster en Seatwave eindelijk aan tafel
Eindelijk is het zo ver: Ticketmaster en Seatwave geven persoonlijk tekst en uitleg over woekerprijzen, illegale doorverkoop van concertkaartjes en de connectie tussen Seatwave en Ticketmaster. Ook antwoord op de vraag: hoe kunnen er kaartjes op Seatwave tegen woekerprijzen worden aangeboden wanneer de kaartjes nog niet eens officieel in de verkoop zijn?
Aftrekposten in je aangifte: hier moet je op letten
Als je belastingaangifte doet voor 1 april, dan hoor je voor 1 juli of je belasting moet betalen of geld terug krijgt. Dat laatste is natuurlijk het mooist. Daarom zaterdag in de uitzending alles over aftrekposten met belastingexpert Regina de Valk van de Telegraaf. Aangifte al verstuurd? Kijk dan toch, want je kan je aangifte nog een keer versturen met aanpassingen.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

kassa, uitzending
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!