Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Zaterdag in Kassa: Fouten met voedselallergie bij ziekenhuisopname

Zaterdag in Kassa: Fouten met voedselallergie bij ziekenhuisopname

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan voedselallergieën bij een opname in het ziekenhuis. Uit een enquête van Kassa blijkt dat ziekenhuizen lang niet altijd rekening houden met voedselallergieën van patiënten. Verder besteden we aandacht aan vroegboekkorting. Precies dezelfde reis wordt niet veel later bij dezelfde touroperator nog goedkoper aangeboden. Hoe kan dat? Tenslotte een item over VitaSup. Er staan tientallen klachten over dit bedrijf op Klachtenkompas.

Fouten met voedselallergie bij ziekenhuisopname

Uit een enquête van Kassa blijkt dat er door ziekenhuizen lang niet altijd rekening wordt gehouden met voedselallergieën. Zelfs als mensen hun allergie ruim van tevoren kenbaar maken gaat het fout. Hoe kan dit?

Vroegboekkorting: lekker goedkoop op reis! Of toch niet?

Je ziet een mooie vakantiebestemming voor aankomende zomer en besluit je reis tijdig te boeken, zodat je een flinke vroegboekkorting krijgt. Maar wat blijkt: exacte dezelfde reis wordt niet veel later bij dezelfde touroperator nog goedkoper aangeboden. Hoe kan dat?

Tientallen klachten over VitaSup.nl en Maatjelichter.com

Je koopt via VitaSup afslankcapsules in de hoop een paar kilo kwijt te raken. Alleen de capsules worden nooit geleverd, de kilo’s vliegen er niet af, maar je bent wél je geld kwijt. Het overkwam tientallen mensen. De eigenaar van VitaSup is dezelfde eigenaar van Afslankringen.nl, een oude bekende van Kassa…

Nog steeds klachtenregen Neckermann

Een maand geleden heeft Renze in de Belbus een klacht over Neckermann opgelost. Er waren toen enorm veel klachten over dit bedrijf. Neckermann heeft toen beloofd per februari alle klachten op te lossen. Helaas lijken nog niet alle problemen opgelost.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa bijwonen? Kies hier de datum van jouw keuze.