Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

HEMA Verzekeringen Ellende

Geplaatst door: bramklundert op: 16-11-2011 13:01
HEMA Verzekeringen is volledig overgegaan op Internet,hierdoor zijn ze telefonisch niet meer bereikbaar voor verzekeringsvragen. 1 Dit gebeurde zonder aan te geven hoe wel te communiceren. 2 Het schijnt dat er een speciaal eigen gegevensaccount is op de Server van de HEMA maar ik kan daar niet bij zonder gegevens. 3 Doordat de HEMA geen grijskentekenauto's verzekerd, moest ik op stel en sprong een andere verzekering vinden. Dit is gelukt, maar hoe met de schadevrije jaren ? en hoe de Verzekering van de oude auto te stoppen ? Hoe dit te melden aan HEMA Verzekeringen ? 4 Na 4 maanden mailen geeft HEMA Verzekeringen een Loginnaam en Code, maar wel de verkeerde ! 5 Na 4 maanden stuurt HEMA Verzekeringen een PDF waaruit blijkt dat ik 7 schadevrije jaren zou hebben, maar ik ben 7 jaar geleden binnengekomen met 13 schadevrije jaren ! 6 Via e-mail communiceren is bij de HEMA Verzekeringen een kwestie van puur gokken, je krijgt ontvangstbevestiging of niet, als je die krijgt, zegt dat niets, in de meeste gevallen gebeurd er ook NIETS !! 7 Het blijkt dat de mensen daar volkomen afwezig zijn, misschien een scherm kunnen bekijken om te spelen, niet voor de juiste afhandeling van verzekeringsvragen, 8 Zelfs de eigen HEMA Costumer Service kan geen telefonisch contact maken met de afdeling HEMA Verzekeringen, Als je geen communicatie hebt, zijn er dus ook geen klachten. 9 Ik heb me gericht tot de FiliaalManager van HEMA Borculo, die alle medewerking verleent, hier idem : geen Communicatie mogelijk met de afdeling HEMA Verzekeringen. Heeft u ok het een en ander aan problemen met HEMA Verzekeringen, of heeft u een oplossing voor dit soort problemen ? ( Liefst zonder meeligheid in de vorm van gehoorapparaten laten toesturen ) Met vriendelijke groet Bram
Reactie door pino123 op 16-11-2011 13:18
1) Ik heb zelf ook meerdere verzekeringen lopen via Hema. Bij mij is het wel aangegeven, namelijk via email.

2) is het gegevens account van www.hemaverzekeringen.nl of verwar je deze met www.hema.nl. Biede zijn apart van elkaar!

3)Doordat de HEMA geen grijskentekenauto's verzekerd, moest ik op stel en sprong een andere verzekering vinden.
Dit is gelukt, maar hoe met de schadevrije jaren ?
en hoe de Verzekering van de oude auto te stoppen ?
Hoe dit te melden aan HEMA Verzekeringen ?

ik neem aan dat de oude verzekering is beëindigd aangezien ze geen grijskenteken meer verzekeren? Op de site staat hoe je de andere verzekering kan opzeggen, vaak wordt dit ook gedaan door de nieuwe verzekering.

5) Tussendoor geen schade gehad?

6) Indien je inlogt kan je ook communiceren met HEMA verzekeringen, geen garantie natuurlijk dat er ook wat gebeurt.....

7) Dat kan ik hier vandaan niet zien...

Verder inderdaad een vervelend verhaal. Misschien een klacht indienen middels een brief?


Reactie door bramklundert op 16-11-2011 13:45
Beste Pino123,

Het is bij HEMAverzekeringen.nl

Pas als je account hebt, en dus kan inloggen kan je iets aan de verzekeringen aanpassen :
Ik ben niet ingelogd omdat ik geen gegevens krijg !
zou handig zijn voor allerlei zaken :
Zoals overschrijven op een ander kenteken,
Zoals stoppen,
Zoals schadevrije jaren opvragen.

Klacht indienen per brief ? ja graag, zelfs aangetekend, maar er is geen adres bekend ( alleen voor schade hebben ze iets, maar dat is niet het goede adres voor deze sores ! )
Reactie door vladja op 16-11-2011 14:35
17 mei 2011

HEMA verzekeringen overgenomen door Directverzekerd.nl

Hema heeft de uitvaart-, bestelauto- en bootverzekeringen uit zijn assortiment geschrapt. De portefeuille, goed voor circa 5.000 polissen, is overgenomen door Heinenoord Assuradeuren. Die brengt de Hema-portefeuille onder bij het eigen internetlabel Directverzekerd.nl.

Dit is geen koehandel, maar gangbare handelspraktijken. Zo lang de voorwaarden en condities dezelfde blijven verandert er niets voor de klant, alleen een ander naampje.

Wel dienen de klanten hiervan in kennis gesteld te worden. Maar vaak wordt dergelijke post slecht gelezen, omdat men denkt met reclame voor een andere verzekeringsmaatschappij te maken te hebben.

De oude verzekering loopt dus niet meer bij de Hema. Neem contact op het Heinenoord Ass., tel. 0186 60 72 66.

Vladja

Reactie door tkoenen op 23-12-2011 14:16
Ik heb een huisdierenverzekering bij HEMA-verzekeringen. In oktober 2011 nota’s ingediend, daarna niets meer gehoord. Op diverse e-mails kwam geen reactie. Daarom maar gebeld. HEMA-verzekeringen stelde toen dat de nota’s dateerden van vóór juli 2011. Op die datum is HEMA/verzekeringen als tussenpersoon overgestapt van verzekeraar. In plaats van met verzekeraar EON doen ze nu zaken met Achmea. Nu wordt mij gezegd dat ik de nota´s van voor 1 juli 2011 bij Eon had moeten indienen. Met de nota´s die ik heb ingediend hebben ze niets gedaan, ze weten ook niet waar die gebleven zijn, ik moet het zelf maar uitzoeken. Ik heb aangegeven dat ik een verzekeringspolis van HEMA/verzekeringen heb, dat HEMA/verzekeringen de premie int en dat ik dus ook verwacht dat HEMA/verzekeringen mijn claim betaalt. Ik heb nota bene van HEMA bericht gehad dat ze per 21 juli van verzekeraar zouden veranderen, maar dat dit voor de verzekerden geen gevolgen zou hebben± zelfde premie, zelfde voorwaarden. Antwoord HEMA/verzekeringen op dit alles: “We begrijpen uw frustratie, maar het is niet anders. Wij kunnen niets voor u doen”. Aangezien ik geen originele nota’s meer heb kan ik mijn schade nergens claimen. Wat een zeperd van HEMA!
Reactie door conny2 op 23-12-2011 15:38
tkoenen, het was AON, Eon is een energiebedrijf.
Reactie door conny2 op 23-12-2011 15:50
De verzekeringen zijn ondergebracht bij Inshared:

InShared
Postbus 408
3830 AL Leusden

Bezoekadres:
Dodeweg 6
3832 RC Leusden

071-3641762 (Lokaal tarief)
info@inshared.nl