Iedere zaterdag om 19.05 uur op NPO 1

Eyelove brillen vanaf 35,- PRIJSDOORBRAAK

Geplaatst door: kikfons op: 14-12-2010 01:09
ik heb al twee brillen gekocht bij Eyelove , dat is een nieuw concept om brillen te kopen, de prijzen zijn : enkelvoudige dunne ontspiegelde kraswerende glazen bril met montuur totaal 35,- ongelofelijk. Multifocaal extra dun kraswerend ontspiegeld voor 75, - euro ongelofelijk wat een mooie brillen, daar betaal je ergens anders minimaal 290,- euro voor. Eyelove is gevestigd zover ik weet in Rotterdam ,bij een DA drogist op het Binnenwegplein,er zijn meerdere vestigingen. Ze zijn pas begonnen , het gaat zo; je staat voor een stand met honderden brillen, je zoekt er een uit, dan leg je je oude bril in een apparaat, dat vervolgens je glazen doormeet en die worden vervolgens in je nieuwe bril gezet.,Leuk voor de arme mensen deze prijzen ik hoop dat jullie hier direct aandacht aan besteden, Nabeschouwing ik heb twee jaar geleden een bril gekocht bij een gewone opticien, totaal 650,- Euro ik ben al drie keer terug geweest omdat de ontspiegelingscoating loslaat,de laatste keer vertelde de opticien dat de glazen van deze bril glazen in Maleizie gemaakt worden, kan je nagaan die kosten nog geen 0,50 cent daar volgens mij, Dat is de grootste tillerij, ik heb nog wel meer onderwerpen voor kassa , bel of ,mail mij voor meer. vgr. A.Spee te Rotterdam , [edit-redacte:
Reactie door duif2 op 15-12-2010 11:28
Hoeveel aandelen heb jij?
Reactie door freya op 15-12-2010 11:41

Het moet niet gekker worden. Brillen kopen bij de drogist? En wat is de volgende stap? Een gehoorapparaat kopen bij Bart Smit.

Freya
Reactie door xmalinx op 15-12-2010 12:50
Heb er ook twee brillen van... werkt perfect en is echt een stuk goedkoper. Alle mensen bij ons bij de drogist hebben een speciale cursus gehad om met het meetapparaat etc te werken.. en soms is er ook een officiele opticien aanwezig..
Reactie door sonjaatje op 15-12-2010 19:34
Ik snap ook niet dat de red deze spam laat staan.
Reactie door alexishoop op 15-12-2010 21:55
ik koop bij pearl en is ongeveer even goedkoop naar service een stuk beter en persoonlijker. :)

overigens is de eigenaar van Eyelove, shopholding BV en kwam vorig jaar ook al in opspraak met handel in boeken, gezien hun huidige locatie (onder een advocaten kantoor) denk ik dat ze nu de brillenmarkt aan het opschudden zijn. maar dat is puur mijn observatie en vermoedens, tijd zal het leren of dit allemaal legitiem is.
Reactie door kikfons op 15-12-2010 23:07
Een bril van deze topkwaliteit ,kost bij Pearl minimaal 475, dus even 400,- euro duurder,
Het komt mij voor dat er op deze sides mensen schrijven , die er belang bij hebben om dit soort goedkope bedrijven , zo veel mogelijk tegen te werken met dit soort onzinnige berichten, zoals onderstaand. Ik vind dat de webmaster hier eens op moet gaan letten.Ook zijn er mensen die zo veel mogelijk antwoord willen geven op dit soort sides, Er zijn er die dan al 9000 keer gereageerd hebben, met lullige opmerkingen ,zoals :hebbie soms aandelen ?. de eigenaar van Eyelove is de voormalige eigenaar van Hans Anders , die heeft onlangs zijn brillenketen verkocht voor 100 miljoen Euro ,en die zal zeker niet in opspraak gekomen zijn met een lullige boekenhandeltje, en waarom zou dit illegaal zijn? nee je eigen voor 600,- laten tillen overal dat is illegaal , een montuur kost inkoop 6,- Euro en de glazen komen uit Maleizie of China voor 0,50 cent per glas totaal 7,Euro en pearl vraagt daar dan 450,- voor.
ongeveer even goedkoop naar service een stuk beter en persoonlijker. :)

overigens is de eigenaar van Eyelove, shopholding BV en kwam vorig jaar ook al in opspraak met handel in boeken, gezien hun huidige locatie (onder een advocaten kantoor) denk ik dat ze nu de brillenmarkt aan het opschudden zijn. maar dat is puur mijn observatie en vermoedens, tijd zal het leren of dit allemaal legitiem is. einde Quote
Reactie door duif2 op 16-12-2010 12:38
Quote: Er zijn er die dan al 9000 keer gereageerd hebben, met lullige opmerkingen ,zoals :hebbie soms aandelen ?. quote:

Ik heb gereageerd met "hoeveel aandelen heb je"en ik heb (even nagekeken) totaal 387 keer gereageerd, dus laten we niet overdrijven.
Reactie door freya op 17-12-2010 12:45

Quote: duif2 schreef op donderdag 16 dec 2010, 12:38:
Quote: Er zijn er die dan al 9000 keer gereageerd hebben, met lullige opmerkingen ,zoals :hebbie soms aandelen ?. quote:

Ik heb gereageerd met "hoeveel aandelen heb je"en ik heb (even nagekeken) totaal 387 keer gereageerd, dus laten we niet overdrijven.einde Quote

Je hoeft het je niet aan te trekken hoor. Die hatelijke opmerking was denk ik voor mij bedoeld. Maar het is en blijft gewoon spam....

En als de TS denkt dat een bril van €450 gelijkwaardig is aan een bril van €45, dan moet hij denk ik eens naar een oogarts om zijn ogen na te laten kijken....

En een goed spreekwoord zegt

"Als het te mooi is om wáár te zijn, dan is het dat ook"

Freya

Reactie door kikfons op 17-12-2010 16:35
Freya Pearl?
Quote: freya schreef op vrijdag 17 dec 2010, 12:45:
Quote: duif2 schreef op donderdag 16 dec 2010, 12:38:
Quote: Er zijn er die dan al 9000 keer gereageerd hebben, met lullige opmerkingen ,zoals :hebbie soms aandelen ?. quote:

Ik heb gereageerd met "hoeveel aandelen heb je"en ik heb (even nagekeken) totaal 387 keer gereageerd, dus laten we niet overdrijven.einde Quote

Je hoeft het je niet aan te trekken hoor. Die hatelijke opmerking was denk ik voor mij bedoeld. Maar het is en blijft gewoon spam....

En als de TS denkt dat een bril van €450 gelijkwaardig is aan een bril van €45, dan moet hij denk ik eens naar een oogarts om zijn ogen na te laten kijken....

En een goed spreekwoord zegt

"Als het te mooi is om wáár te zijn, dan is het dat ook"

Freya

einde Quote
Reactie door kikfons op 17-12-2010 17:08
Freja Pearl?
Reactie door khoekstra op 08-07-2011 15:40
Eyelove brillen zijn dan misschien goedkoop, maar leveren bagger materiaal. Ik heb mijn bril 3 keer(!) terug gestuurd omdat er telkens een cilindrische afwijking van .25% werd meegeleverd. Daar krijg je dus schele hoofdpijn van , maar ''alleen als je er gevoelig voor bent'' volgens de DA mevrouw. Dat is onzin, een afwijking is niet voor niets een afwijking en als die voorkomt terwijl je het niet nodig hebt werkt dat door op je zicht. Ik heb nu mijn bestelling ongedaan gemaakt (na 3 maanden gezeur) en krijg mijn geld hopelijk terug op mijn bankrekening. Hulde voor het geduld van de dames van DA, want deze klacht hebben ze veel gehoord en 'ja, veel mensen willen hun geld terug'. Volgens Eyelove is een cilindrische afwijking heel normaal. Volgens opticiens is dit pure onzin. Niet kopen dus deze brillen!
Reactie door kikfons op 08-07-2011 23:00
Toch merkwaardig dat Kassa hier geen Quote aan wijdt in hun TV programma , prijsafspraken in brillenland ?
Reactie door kikfons op 08-07-2011 23:38
Sommigen hebben pas 378 keer gereageerd met lullige prijsopdrijvende opmerkingen, zoals zij zelf schrijven ( zie hierboven)
Reactie door masterjack op 22-06-2012 11:03
Mooie prijs voor een redelijke kwaliteit . Alleen een beperkte keuze in monturen .
En als consument worden we al genoeg besodemietert en opgelicht !!!
Dus als jij daar in een beperkte keuze kan slagen, GEWOON DOEN !!

En laat die overige betweters dan maar een paar honderd euro meer betalen en zichzelf hiermee een goed gevoel geven .
Mij geeft het dan een goed gevoel dat ik van die paar honderd euro een mooie ARMANI broek kan kopen, HAHAHAHA .

Greats,

Jack
Reactie door marjolo op 13-02-2013 23:19
Ik heb nu voor mijn kinderen 2 Eyelove brillen gekocht. Voor kind 1 ben ik de bekende ketens toedertijd afgelopen en w.b die t.v reclames was de ene nog een grotere afzetter dan de ander. Mocht ik de 2e gratis bril uitzoeken uit een ouderwetse collectie. En zeggen dat Pearl net zo duur is! Bij Pearl moest ik zelfs 80,00 bijbetalen voor ontspiegelde glazen! Dat heb ik dus maar achterwege gelaten.
Zoon 2 heeft een behoorlijke cilindrische afwijking. Toendertijd een bril bij een goede opticien gekocht.
Nu dus naar de DA omdat de bril van Pearl nooit goed heeft gepast waardoor kind duizelig werd. Met de kortingsbon zou de bril 39,00 kosten dus daar kon ik mij geen buil aan vallen.Niets kleine lettertjes, alles ook ontspiegelde glazen, voor die prijs. De kwaliteit van de brillen is buitengewoon goed en de modellen zijn superhip! De service is ook uitstekend en de bril werd helemaal op maat gemaakt d.m.v verwarming. Toen we weggingen zei de verkoper dat we terug mochten komen als er iets was.
Daarom voor kind 2 ook naar DA. Ik had nog niet het recept van de oogarts dus via de bestaande bril werden de waarden gemeten dus ook de behoorlijke cilinder en hoeveel ° gedraaid. Bril uitgezocht en met hun opgemeten gegevens doorgestuurd. Enkele dagen later kreeg ik de waarden van de oogarts toegestuurd omdat ik zekerheid wilde. Wat bleek...het kloptte precies! De bril is op maat gemaakt in de winkel. Allebei de brillen zijn volgens de laatste mode!

Mensen die zeggen dat die brillen niets kunnen zijn, balen gewoon dat ze teveel hebben betaald en zoeken daarom allerlei argumenten.
Reactie door shelly1983 op 04-04-2013 16:40
Dus als ik het goed begrijp..

Moet ik of dezelfde sterkte nemen die al in mijn bril zit ..
(kan ik eigenlijk net zogoed mijn eigen glazen houden)

of ik moet eerst naar een echte opticien om daar mijn ogen te laten meten?
Reactie door ogenliefde op 13-12-2013 22:00
Nee hoor in sommige vestigingen van DA (eyelove) kun je ook GRATIS je ogen laten meten want een recept krijg je niet mee.
Je ze zijn zo gek om het recept mee te geven ze weten dat het goedkoper kan.
Reactie door kikfons op 16-12-2013 13:29
Ik heb hierboven als Kikfons een goede reclame gemaakt voor Eyelove Brillen, dat was toen 14 december 2010.
Ik heb later in 2013 nog een bril laten maken met dezelfde sterkte ( min 5 ) maar deze viel ontzettend tegen , want er zaten een soort Jampotbodemachtige - dikke glazen in.
Ik keek de folder nog eens door en zag dat die op een punt veranderd was,
Daar stond eerst in dat er extra dunne glazen werden verkocht , dat klopte ook in 2010 .
Nu staat er in de folder dat de( dikke ) glazen extra dun geslepen worden, dus gewoon dikke glazen worden nu dun geslepen.
Dat is een enorm verschil, dus hier even op , ik heb de bril terug kunnen geven en mijn geld terug gekregen van Eye-love.