he
door hehaha 27 nov. 2018 om 12:33
Auto & vervoer

Rijden in automaat

ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Rij je daar zo in weg? Of heb je een paar (rij)lessen nodig? : )

352 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door heremietkreeft - 27 nov. 2018 om 12:42
9382 Antwoorden / 153 Vragen
0

Dubbelpost

door sjoppie - 27 nov. 2018 om 13:02
4165 Antwoorden / 3 Vragen
1
vd
door vdlieuw - 27 nov. 2018 om 13:35
145 Antwoorden / 3 Vragen
0

Als je ogen in orde zijn kan je er idd zo in weg rijden, je hebt een P voor parkeerstand, een D voor drive (rijden dus) en een N voor neutraal (in zijn vrij dus) en afhankelijk van auto en type kan je nog switchen tussen M (maual) dan kan je schakelen met heel korte tikkjes omhoog of omlaag maar je hebt geen koppeling meer. Dan misschien nog een stand met een * dus bij vorst.
Maar beter is het als je hier even 50,- uitgeeft om een huurauto met automaat te huren en dan kan je een hele dag oefenen, o.a. voet op rempedaal houden bij stop/go systeem enz.
Dan stap je vol vertrouwen in de USA in je huurauto.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

nijssenr - 8 apr. 2019 om 17:35
Geldzaken & recht
Vpay vs Maestro

Vpay vs Maestro

Ik ontving vorige week een nieuwe betaalpas van de ING.
Hierop stond ineens VPay. Ik had hier nog niet eerder van gehoord.
Dit bleek een concurent van het al oude Maestro te zijn.
Ook bleek deze pas in het buitenland dus ineens een stuk minder geaccepteerd.
Een korte zoektocht leerde dat ING random nieuwe passen uitdeeld met 1 van de 2 betaalsystemen.
En dat je kostenloos ... Lees meer

aw
awm - 20 mei 2019 om 16:50
Elektronica & tv

Nieuwe digitenne werkt slecht

Sinds kort heb ik een nieuwe ontvanger gekregen van KPN maar er is steeds storing. Ik zit in Baarn met een antenne op het dak. Met mijn oude Samsung twintuner nooit problemen maar nu met de nieuwe Rebox is het waardeloos. Tor 9 juli kan ik nog mijn oude gebruiken maar dan wordt het signaal omgezet naar HD en moet ik dat nieuwe doosje gebruiken. Iemand een suggestie? Lees meer

Da
Dantumadh - 20 mei 2019 om 17:12
Garantie & verzekeringen

Zorgpicht verzekeringsmaatschappij

Ik heb 2 lopende ORV's. Eén bij FBTO en één bij Centraal Beheer. Beide zijn ergens in 1994 afgesloten en ik betaal nu al bijna 25 jaar voor elke verzekering ca. 45 euro per maand. Ik heb geen tussenpersoon (meer) wat nu? Kan ik de FBTO en CB zelf benaderen omtrent hun zorgplicht? Vallen zij ook onder de uitspraak van het Kifid? Lees meer