ma
door madras 7 apr. 2016 om 17:57
Auto & vervoer

Ruiten sproeier

De ruiten sproeier van m,n auto doet het niet meer (er zit genoeg vloeistof in) als ik de hendel bedien gaan de ruitwissers wel aan en hoor aan de motor dat de sproeier wel stroom krijgt wie weet wat er mis zou kunnen zijn heb ook zekering nagekeken.

1705 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door marita5 - 7 apr. 2016 om 18:05
7504 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hallo Madras , 

De ruitensproeier zit verstopt

De gaatjes in de ruitensproeiers waardoor de ruitensproeiervloeistof geperst wordt zijn vrij klein. Dit moet ook. Want hoe hoger de druk is die opgebouwd kan worden in het ruitensproeiersysteem, hoe krachtiger de straal die uit de ruitensproeier komt.

Een nadeel van die kleine gaatjes is echter wel dat ze verstopt kunnen raken. Ruitensproeiers lopen een grote kans om verstopt te raken wanneer de auto zojuist in de was is gezet. Zodra de was op de ruitensproeier droogt, verstopt deze de ruitensproeier en zorgt er daarmee voor dat de ruitensproeier niet langer werkt.

In de winter kan de vorst er overigens ook voor zorgen dat de ruitensproeiers verstopt raken. Vaak is een stuk rijden met de kachel flink aan voldoende om samen met de hitte van de motor de ruitensproeiers weer te ontdooien.

Als laatste kunnen opgedroogde restanten van koelvloeistof ervoor zorgen dat ruitensproeiers verstopt raken. Lees hier alles over het ontstoppen van ruitensproeiers

bron : autogeschiedenis.nlja
door jackyh - 7 apr. 2016 om 18:47
948 Antwoorden / 3 Vragen
0

Garage's bestaan niet voor niets. Ga er heen en laat het nakijken dan hoor je wel wat er aan de hand is. Is het iets simpels dat jezelf kunt maken dan doe je dat om de kosten laag te houden.

Ma
door Mat Matheij - 7 apr. 2016 om 19:52
986 Antwoorden / 3 Vragen
0

Tja als eenvoudige electrotechnicus zou ik de aan en afvoer bezien. Is die mogelijk verstopt. Haal indien dat U lukt het pompje eruit en bezie of deze niet verstopt zit. Wanneer de zekering al eerder defect was is er mogelijk al sprake van verstopping. Anders pomp vervangen. Meestal is een dergelijk pompje redelijk makkelijk bereikbaar. Mvrgr.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer

An
Anco0588 - 17 jun. 2019 om 20:06
Geldzaken & recht

Frustratie over overheid

In Februari kreeg ik een aanslag van de gemeentebelasting in de inbox op mijn overheid. Door drukte is deze aanslag mij volledig ontgaan. Niet wetende dat ik in overtreding was, kreeg ik eind april een aanmaning (de ironie leert dat dit wel op papier kan). Ik zag deze aanmaning als betalingsherinnering en heb dus de aanslag betaald minus de aanmaningskosten. Nu krijg ik vanwege deze 16(!) euro ee ... Lees meer

WM

WMO Bezuinigingen Gemeente Den Haag 2019

Wij zijn op zoek naar anderen die tegen de nieuwste bezuinigingsmaatregel van de Gemeente Den Haag van +/- 30% op MWA PGB's aanlopen, genoemd "Stapelen". Laten we onze krachten bundelen om samen de (juridische) handschoen op te pakken. Mail op: wmodenhaagbezuinigingen@gmail.com

Twitter: @WMO_Bezuiniging
Facebook: https://www.facebook.com/bezuinigingen.wmodenhaag.1 Lees meer