Ba
door Bart Dekkers Jun 5, 2023 om 16:59
Auto & vervoer

VanMoof betrouwbaarheid

Mijn VanMoof S3 al voor de vierde keer een error 17 en error 2. Gerepareerd door een nieuwe batterij er in te zetten maar error komt blijkbaar steeds terug. Laatste keer een maand moeten wachten en nu moet ik 2 maanden wachten voordat ik fiets kan brengen. Servicecenter was kort konden er niets aan doen moest fiets maar laten repareren. Dit is toch niet hoe je met je klanten om gaat zeker als je fiets gebuikt voor woon- werkverkeer. Nog meer mensen die deze problemen ervaren?

3350 7 Rapporteer
in
door inno1 - Jun 5, 2023 om 18:17
99 Antwoorden / Vragen
1

Veel meer dan 6000... maar dat wist u vast wel. Plus twee uitzendingen, krantenartikelen en nog veel meer. Vanmoof slaagt er nog steeds niet in om de supergrote vraag om te zetten in goede en snelle service en in kantgericht beleid. Helaas. https://nl.trustpilot.com/review/www.vanmoof.com

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Jun 5, 2023 om 18:25
1623 Antwoorden / 29 Vragen
3

Geachte Bart,

Van Moof is al vaker bij Kassa onderwerp geweest, klik op de volgende link:


https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/belbus-fietsenmerk-van-moof-krijgt-eerste-hulp-bij-klantenservice

HenkDeZevende
door HenkDeZevende - Jun 5, 2023 om 19:45
1687 Antwoorden / Vragen
1

U spreekt uzelf tegen, dit is letterlijk hoe er met u als klant wordt omgegaan. Maar als u denkt dat ze zich niet aan de wet houden kunt u natuurlijk een procedure beginnen, sterker, dat zou ik u zeker aanraden.

sw
door swat1500 - Jun 6, 2023 om 00:36
3646 Antwoorden / 0 Vragen
2

Waarschijnlijk een retorische vraag. De kwaliteit en technische betrouwbaarheid van de Van Moofs laat kennelijk nogal te wensen over waarbij het opzetten van de srevice organisatie kennelijk geen of onvoldoende rekening is gehouden.
Afhankelijk van de aankoopdatum van uw fiets zou u tot ontbinding van de koopovereenkomst kunnen overgaan. UIteraard moet u dan wel bij de verkoper zijn tenzij u rechtstreeks bij Van Moof heeft gekocht.

marita5
door marita5 - Jun 6, 2023 om 12:56
11328 Antwoorden / 15 Vragen
2

Hallo Bart Dekkers , 

Als u een gratis account aanmaakt kunt u het hele artikel lezen . 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/geliefd-en-gehaat-hoe-vanmoof-bijna-ten-onder-gaat-aan-zijn-eigen-succes~bf6ad2111/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

Geliefd en gehaat : hoe VanMoof bijna ten onder gaat aan zijn eigen succes .


Een bekroond design en honderdduizenden stedelingen voor wie de hippe e-bike een statussymbool is geworden:
het populaire Amsterdamse fietsenmerk VanMoof leek niet kapot te krijgen. Maar veertien jaar na de oprichting laten kapotte fietsen het bedrijf wankelen. 

john devries
door john devries - Jun 7, 2023 om 10:23
192 Antwoorden / Vragen
1

Schijnbaar gaan er veel MOOF fietsen kapot en onstaat daardoor een abnormale wachtrij. Het wemelt klachten over dit bedrijf. Ik heb mijn plannen om zo'n fiets gewijzigd na  het lezen van jouw topic.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Al
Alex9294 - Oct 3, 2023 om 12:15
Huishouden & energie

Oorzaken hoog waterverbruik? (geen lekkage)

Ik woon sinds 2 jaar in een appartement op 2 hoog met mijn partner en ons waterverbruik is rond de 15 m3 per maand. De watermeter is niet voor mij vrij toegankelijk, aangezien die achter slot en grendel zit en ik een wijkbeheerder moet bellen om deze te openen waardoor ik mijn waterverbruik niet goed kan bijhouden/controleren.
Bij de waterafrekening na het doorgeven van de meterstanden een j ... Lees meer

Re
ReginaDigna - Sep 27, 2023 om 12:59
Voeding & gezondheid

Mag een plastic heffing (hef.sup) op een volledig kartonnen verpakking van 100 ml Ben&Jerry's ijs?

Kocht het bij AH. Nadat de vraag digitaal niet was beantwoord, heb ik gebeld. Na 20 minuten wachten zei de medewerker dat dat was toegestaan. Lees meer

Di
Dion V - Oct 2, 2023 om 13:05
Huishouden & energie

Wie sup krijgt suptoeslag

Sinds 1 juli 2023 moet er een plastic-toeslag betaald worden voor producten die wegwerpplastic bevatten, ook wel SUP-artikelen genoemd. Ook in de supermarkt. Supermarkten bepalen zelf de hoogte van deze toeslag. Niet alle producten met plastic bevatten deze toeslag. 

Wie krijgt deze toeslag en is er toezicht dat deze inkomensten uitgegeven worden aan de juiste (duurzame) doeleinden?  ... Lees meer