Ba
door Bart Dekkers Jun 5, 2023 om 16:59
Auto & vervoer

VanMoof betrouwbaarheid

Mijn VanMoof S3 al voor de vierde keer een error 17 en error 2. Gerepareerd door een nieuwe batterij er in te zetten maar error komt blijkbaar steeds terug. Laatste keer een maand moeten wachten en nu moet ik 2 maanden wachten voordat ik fiets kan brengen. Servicecenter was kort konden er niets aan doen moest fiets maar laten repareren. Dit is toch niet hoe je met je klanten om gaat zeker als je fiets gebuikt voor woon- werkverkeer. Nog meer mensen die deze problemen ervaren?

4837 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

in
door inno1 - Jun 5, 2023 om 18:17
129 Antwoorden / Vragen
1

Veel meer dan 6000... maar dat wist u vast wel. Plus twee uitzendingen, krantenartikelen en nog veel meer. Vanmoof slaagt er nog steeds niet in om de supergrote vraag om te zetten in goede en snelle service en in kantgericht beleid. Helaas. https://nl.trustpilot.com/review/www.vanmoof.com

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Jun 5, 2023 om 18:25
1841 Antwoorden / 31 Vragen
3

Geachte Bart,

Van Moof is al vaker bij Kassa onderwerp geweest, klik op de volgende link:


https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/belbus-fietsenmerk-van-moof-krijgt-eerste-hulp-bij-klantenservice

Henk De Zevende
door Henk De Zevende - Jun 5, 2023 om 19:45
2170 Antwoorden / Vragen
1

U spreekt uzelf tegen, dit is letterlijk hoe er met u als klant wordt omgegaan. Maar als u denkt dat ze zich niet aan de wet houden kunt u natuurlijk een procedure beginnen, sterker, dat zou ik u zeker aanraden.

sw
door swat1500 - Jun 6, 2023 om 00:36
3820 Antwoorden / 0 Vragen
2

Waarschijnlijk een retorische vraag. De kwaliteit en technische betrouwbaarheid van de Van Moofs laat kennelijk nogal te wensen over waarbij het opzetten van de srevice organisatie kennelijk geen of onvoldoende rekening is gehouden.
Afhankelijk van de aankoopdatum van uw fiets zou u tot ontbinding van de koopovereenkomst kunnen overgaan. UIteraard moet u dan wel bij de verkoper zijn tenzij u rechtstreeks bij Van Moof heeft gekocht.

marita5
door marita5 - Jun 6, 2023 om 12:56
11589 Antwoorden / 15 Vragen
2

Hallo Bart Dekkers , 

Als u een gratis account aanmaakt kunt u het hele artikel lezen . 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/geliefd-en-gehaat-hoe-vanmoof-bijna-ten-onder-gaat-aan-zijn-eigen-succes~bf6ad2111/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

Geliefd en gehaat : hoe VanMoof bijna ten onder gaat aan zijn eigen succes .


Een bekroond design en honderdduizenden stedelingen voor wie de hippe e-bike een statussymbool is geworden:
het populaire Amsterdamse fietsenmerk VanMoof leek niet kapot te krijgen. Maar veertien jaar na de oprichting laten kapotte fietsen het bedrijf wankelen. 

john devries
door john devries - Jun 7, 2023 om 10:23
221 Antwoorden / Vragen
1

Schijnbaar gaan er veel MOOF fietsen kapot en onstaat daardoor een abnormale wachtrij. Het wemelt klachten over dit bedrijf. Ik heb mijn plannen om zo'n fiets gewijzigd na  het lezen van jouw topic.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ha
HaaJee - Jul 19, 2024 om 16:23
Geldzaken & recht

‘Mag de Testamentair Executeur zomaar privébericht doorsturen naar iedereen

Mama pas overleden,  stuur haar een privé mail
Was ook al niet welkom op mijn moeders uitvaart,  moest het maar volgen via een link op de telefoon. 
Was geen ruimte voor de rolstoel,  was tijdens de wekelijkse boodschappen voor Mama overvallen door meerdere hersenbloedingen en meerdere herseninfarcten,  nu 100% gehandicapt. 
Mag mijn zus, Testamentair executeur mijn privéema ... Lees meer

ro
robgreet - Jul 19, 2024 om 16:44
Computers & telefonie

Prepaidkaart leegetrokken vodafone,absoluut niet gebeld of sms gestuurd,hoe kan

prepaidkaart,is weer leeggetrokken vodafone,er is absoluut niet mee gebeld of sms jes gestuurd,hoe kan dit?doe ik iets fout Lees meer

Ha
Hadrian - Jul 13, 2024 om 21:26
Vakantie & reizen
Stenaline en ontbijt

Stenaline en ontbijt

Maak je een overtocht naar Harwich dan kun je als extra voor € 15 een ontbijt voucher kopen. Tot vorig jaar was er dan een ontbijtbuffet en je kon kiezen wat je wilt. Nu is dat verandert en moet je een keuze maken uit het menu. Een volledig Engels ontbijt kost dan € 15, te betalen met de voucher. Maar er zijn ook andere opties, bijvoorbeeld yoghurt met fruit en granola en dat kost € 6,50. Be ... Lees meer