door majeun 3 mei 2009 om 15:25
Auto & vervoer

Welke autoverzekering

Hallo allemaal,


Vrijdag a.s. krijgen we een andere auto, dus kunnen we de huidige auto-verzekering opzeggen.


Maar door het aanbod van verzekeringen, zie ik door de bomen het bos niet meer.


Wie kan me adviseren, een goede, niet te dure auto-verzekering.


Alvast ontzettend bedankt.


Groetjes Marianne.

4103 36 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door johanpc - 3 mei 2009 om 15:35
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk op www.independer.nl onder auto verzekeringen.


Succes met je voor jou nieuwe auto.

door vladja - 3 mei 2009 om 15:46
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

De verzekering opzeggen gaat waarschijnlijk niet zo maar. Waarschijnlijk zal de verzekering voor de oude auto opgeschort worden en het restant de premie gereserveerd blijven.


Vladja

mi
door miraltje - 3 mei 2009 om 16:58
460 Antwoorden / 0 Vragen
0

je kunt als de huidige auto aantoonbaar is verkocht(vrijwaring bewijs)zonder problemen van je autoverzekering af.


er zijn echter verzekeraars die niet de resterende termijnpremie terugstorten. 


Je doet er verstandig aan de autoverzekeringen onderling te vergelijken.


sommige auto typen  zoals een softtop van een  cabrio of een glazen(panarama)dak  hebben een beperkte dekking of zijn totaal uitgesloten van dekking.


bij schade wordt dan niet of maar deels uitgekeerd.


vooral het nu populaire glazen(panorama)dak is bij een aantal verzekeraars uitgesloten van de dekking.

door edwardus - 3 mei 2009 om 17:16
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Wat versta je onder een goede?

Onlangs heb ik me ook weer eens verdiept in dit onderwerp en uiteindelijk is mijn keuze gevallen op niet de allergoedkoopste, maar een voordelige keus met royale dekking. Ik houd er namelijk niet van dat ik honderden euro's premie afdraag en dat bij elk wissewasje ik m'n eigen portemonnee mag trekken omdat dat allemaal onder het eigen risico valt. Dat is voor ieder verschillend, er zijn ook mensen die een zo laag mogelijke premie hebben en in voorkomend geval dan maar het eigen risico voor lief nemen.

Enkele polissen kennen geen B/M ladder, waardoor je nooit méér premie gaat betalen bij een schade, dat spreekt mij wel aan. Niet dat ik een brokkenmaker ben, in tegendeel. Juist daarom is een dergelijke polis gunstig geprijsd voor mij. Ook zaken als nieuwwaarde uitkering, no-claim bescherming en de aanvullende opties zoals inzittenden-verzekering en dekking m.b.t. schade aan vervoerde spullen kunnen een rol spelen.

Mijn shortlist bestond uiteindelijk uit AllSecur, Ditzo en Inshared. Kijk maar 's of dat wat is voor jou.door edwardus - 3 mei 2009 om 17:19
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

P.S. je kunt inderdaad niet zomaar stellen dat je de huidige polis kunt stopzetten en het teveel betaalde terugkrijgen. Avéro heeft mij destijds 1 schadevrij jaar + onnodig betaalde premie door de neus geboord toen ik mijn auto verkocht. Dat heeft toen dus meerdere jaren doorgewerkt aangezien ik een schadevrij jaar minder kreeg (op een paar weken na had ik dat hele jaar schadevrij gereden).


door majeun - 3 mei 2009 om 21:25
110 Antwoorden / 43 Vragen
0

Hallo allemaal,


De oude auto wordt ingeruild, krijg dus gelijk een vrijwaringsbewijs mee.


War Edwardus zegt, ik heb het ook niet zo op eigen risico's staan. Momenteel heb ik de hoogste trede B/M.


Ik hoef, mocht ik overstappen naar een andere maatschappij, mijn huidige verzekeraar toch niet te zeggen dat we een andere auto hebben gekocht?


De huidige verzekering loopt tot november dit jaar, ze mogen het resterende bedrag toch niet zo maar houden, dit zou toch diefstal zijn, mijns inziens, of zie ik het verkeerd?


Ik heb er meerdere verzekeringen lopen, kunnen ze dan toch met die anderen verrekenen of niet?


Groetjes Marianne.

door grindweg - 3 mei 2009 om 21:39
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

na het overleggen van een copy van de vrijwaring kan de oude verzekering opgezegd worden en vraag dan een noclaim verklaring. en informeer bij o.a interpolis en bij unive. betaalbaar en betrouwbaar . in geen geval fbto doen te veel aan gestuurde schade stroom

door edwardus - 3 mei 2009 om 23:24
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Je moet zeker melden aan je verzekeraar dat je een andere auto koopt. Kijk in je polisvoorwaarden of je in aanmerking komt voor restitutie. Niet alle verzekeraars zijn zo inhalig als Avéro destijds.door harleyman - 4 mei 2009 om 12:44
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb vele verzekeringen gehad,maar sinds enkele jaren nu de Hema. prima verzekering en een van de goedkoopste , en vaak krijg je nog een kado bij afsluiten.  ik heb een navigatie kado gehad van 300 euro en betaat nu 23 euro per maand voor een all risk verzekering. {avero}

ho
door hoorn23 - 4 mei 2009 om 12:55
6 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi Marianne,


Zelf heb ik de Auto Alrisk verzekering van de Postbank (nu de ING) ben hier zeer tevreden over voorheen via internet bij de ANWB verzekerd geweest doch wat betreft deze ANWB verzekering was ik niet zo tevreden;Reden als je dan bij het aanmelden een vinkje vergeet of verkeerd plaats  herstellen zij het niet.


Ik heb nu de voorruit stuk (gebarsten) telefoontje naar de ING hoe te handelen, nou ik hoefde zelfs niets te ondernemen werd direct door verbonden met een herstel bedrijf en tegen betaling van € 75.- (eigen risico)wordt morgen de nieuwe ruit geplaatst


Met al mijn verzekeringen in de afgelopen 45 jaar bij Sterpolis( nu Interpolis) ANWB etc. ben ik met de voorwaarden van de PostBank (ING) zeer te vreden.


Ook wat betrefd een reisverzekering.


Doe er wat mee en succes.


Ter info van alle:


Ik heb geen belangen bij de verzekeraar(s)


Gr. Willi


 


 

ge
door gerpearl - 4 mei 2009 om 12:58
9 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi Marianne,


Ikzelf ben pas overgestapt naar DSB-bank,een WA verz. voor


119,= euro per jr.


Dit is goedkoop en goed

ma
door malipaard - 4 mei 2009 om 13:08
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt je verzekering gewoon opzeggen met een kopie van je vrijwaringsbewijs opsturen.Zeg ook even telefonisch op en zeg dat je GEEN andere auto gekocht hebt, dan moeten ze je geld wel terug storten, zet anders ook meteen je machtiging van betaling stop dan kan er niets meer afgeboekt worden, En goedkoop is niet altijd het beste,kijk zoals al vermeld op Independer daar krijg je GOED advies en ik betaal liever een paar euro per maand meer maar heb dan ook 3 jaar nieuwwaarde verzekering bij Allrisk dekking, betekend toch dat ik tot 3 jaar in geval van schade altijd mijn aankoopbedrag van mijn auto uitgekeerd krijg in geval van schade,en een gratis TomTom is mooi maar een goede dekking heb je veel meer aan.Ik kijk zelf altij eerst op Independer en dan bel ik mijn verzekeringsagent als die te duur is en dan komt het altijd goed want er zijn er maar weinig die niet mnet Independer concureren en zeker in deze tijd wil iedereen een verzekering verkopen zelfs dat is een handje klap business geworden.De meeste zijn allemaal wel goed het slechtste was voor mij de verzekeringen die vallen onder de paraplu van Aegon.Zal wel komen door de Spaarbeleg/Sprintplan toestand dat ze toch zelf alle geld binnen willen halen en houden,opzeggen is daar ook moeilijker dan bij anderen.Succes ermee,je kunt Independer ook gratis bellen en anders bellen ze goed terug om je vragen te beantwoorden.

kh
door khvanhouts - 4 mei 2009 om 13:11
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dag Marianne,


Ik ben net vorige week overgestapt. Ik zat bij de zeer dure Centraal Beheer Achmea en heb me in laten schrijven bij Onna Onna. Een nieuwe verzekering speciaal voor vrouwen, maar mannen mogen ook. Dezelfde all risks verzekering weas 200 euro goekoper.


Tip: www.onna-onna.nl.


Als risicodekker hebben zij Nationale Nederlanden en Fortis. Ik ben op hen gkomen door een stuk in de Volkskrant van 17 maart jl.


Ik hoop dat je hier iets aan hebt,


vriendelijke groet ern sueeces, Klara uit Arnhem

door majeun - 4 mei 2009 om 13:13
110 Antwoorden / 43 Vragen
0

Ontzettend bedankt allemaal,


De auto die we krijgen is een VAN, Ditzo verzekerd geen VAN !!!!


Maar dank zij jullie tips, kan ik nu wel kijken en vergelijken gaan alvast, nogmaals bedankt, ben erg blij met deze site, heeft me al bij veel vragen geholpen.


Groetjes Marianne.

ar
door arie44 - 4 mei 2009 om 13:26
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik had geen auto maar een scooter, Ik had die verzekerd by een van de grote verzekeraars en betaalde 135,00 euro per jaar. Toen kreeg ik een mail van Verzkervoordelig.nl.  Zij verzkeren zelf niet, maar door een offerte in te vullen, gaan zij op zoek naar de voordeligste verzekering voor je.
Ik kreeg toen een polis van London Verzekeringen. Mijn jaarlijkse bijdrage ging van 135 euro naar 28 euro. Ik ben nu van plan binnenkort een auto aan te schaffen. Ik zit te denken aan een auto die goedkoop is in onderhoud, wegenbelastingen en verzekering.  Ik heb een offerte aangevraagd voor een Susuki Alto. Ik heb 5  jaar niet gereden en ben mijn no claim kwijt.  Een WA verzekering kost mij nu totaal 16,67 per maand, zonder enige no claim.
www.verzkervoordelig.nl
E-Mail : klantenservice@verzekervoordelig.nl

Ik zou maar eens informeen. Zij doen alle werk voor je. Zij zoeken echt de voorleligste verzekering die mogelijk is.

door blackjes - 4 mei 2009 om 13:42
141 Antwoorden / 34 Vragen
0

Hallo Marianne,


Bij de koop van een nieuwe auto kan je zo overstappen naar een andere verzekering. Elke verandering, ook b.v. premiewijzigingen geven je het recht om over te stappen. Uit alle antwoorden merk ik, dat niet iedereen op de hoogte is van de z.g. Royementsverklaring. Hiermee toon je bij de nieuwe verzekering aan hoeveel schadevrije jaren je hebt. Deze verklaring is sinds 2008 niet meer nodig. Elke maatschappij kan via een site alle gegevens vinden.


Ik ben verzekerd bij Centraal Beheer Achmea (je weet wel EVEN APELDOORN BELLEN). Zij maken alles voor je in orde, ook de opzegging. Hier kan je verzekeren wat je wil en niet wil bij je auto. Ik wens je alle sterkte bij je zoekacties.

jo
door johnweversvs - 4 mei 2009 om 13:55
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Marianne,

Voor een goede vergelijk voor je autoverzekering adviseer ik je de website van Verzekeringssite te raadplegen, www.verzekeringssite.nl

Of gebruikt de volgende link:

http://www.verzekeringssite.nl/autoverzekering/vergelijken/index.cfm

Groetjes,
John
mi
door midas - 4 mei 2009 om 14:17
64 Antwoorden / 1 Vragen
0

Kijk ook eens op de website www.unitedconsumers.nl  , die zoeken de voordeligste verzekering voor je uit.

ko
door koosdries - 4 mei 2009 om 15:58
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Marianne,


Het ligt eraan in welke regio je woont, maar woon je in zuid west Nederland, dan kan ik je een ZLM autoverzekering zeker aanbevelen.Goed, zeer goedkoop en een meer dan uitstekende dekking. Heb je daarnaast schade dan is de afwikkeling ook uiterst correct.


Succes met je verzekering en je nieuwe auto.

door kenwel2 - 4 mei 2009 om 16:18
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Hallo majeun, sinds vorig jaar ben ik overgestapt naar klaverblad verzekeringen (www.klaverblad.nl) betaalde eerst dik 600 euro per jr. nu is dat de helft! Zelfde voorwaarden. Als je je daar aanmeld, en aangeeft dat je minstens 8 schadevrije jaren hebt, dan kun ja daar goedkoop een all-risk verz. afsluiten, incl. rechtsbijstand, inzittendenverzekering, en bescherming van je korting van je premie, vroeger de B/M gernoemd. Het is een niet zo grote verz. my met zo'n 150 werknemers, en ze werken keurig netjes alles af, ook bij schade, die ik inmiddels wel gehad heb...auto-incasso is wel verplicht, bij premiebetaling. (Kan per kwartaal ook)Bij de eerste incasso krijg je ook nog eens 15% instapkorting.. Ben dik tevreden.


Gr. Succs Henri

er
door errup - 4 mei 2009 om 17:04
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

u kan bij de verzekering verzeker u zelf .nl vergelijken met alle prijzen van andere verzekeraars en deze geeft dan automatisch de pruijs door wat verzekeruzelf berekend.

door varabas - 4 mei 2009 om 17:32
450 Antwoorden / 35 Vragen
0

Marianne


Goed of slecht geeft heel veel antwoorden, ik zou het niet weten.


Maar één tip: Zoek op internet de goedkoopste autoverzekering , print de offerte uit en bel naar Polisdirect, die gaan altijd 10% daaronder met hun prijs!


Succes.


Bassie (is ook nog zelfverzekerd)

hi
door hilberink - 4 mei 2009 om 17:43
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is misschien handig om op de site United Consumers of Independer te vergelijken

door johanpc - 4 mei 2009 om 17:46
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Donatus.nl


Ze zijn niet de goedkoopste maar hebben een super dekking ongeacht de dag waarde bv totallos kennen ze niet tenzij de auto ECHT niet meer te herstellen is.


Vorig jaar 1900,00 euro braak schade (deur-stuurkolom- alle bedrading onder het dashboard) de auto is ruim 19 jaar oud en is volledig hersteld alleen een eigenrisico ad 67,50 euro moest ik zelf betalen.


Echter de voorwaarden om daar te kunnen verzekeren zijn zeer gericht.


Namelijk je kan alleen verzekeren als je werkt voor of bij een kerkelijke organisatie, in een ziekenhuis, een zorginstelling ,een revalidatie centrum of ander medisch of paramedisch beroep, en onderwijzend personeel.

door deinert - 4 mei 2009 om 17:50
1161 Antwoorden / 58 Vragen
0

Het verbaasd me dat er nog zoveel mensen zijn die als advies een vergelijkingssite geven. Niet alle verzekeringen zijn daarbij aangesloten, enkel de verzekeringen die daarvoor betalen, dus ook duurder zijn.

Voor mij bleek verzekeruzelf veruit de voordeligste:

Verzekeruzelf.nldoor aurora1 - 4 mei 2009 om 18:05
15066 Antwoorden / 6 Vragen
0

misschien kun je via een collectief goedkoop/goedkoper verzekeren. Vergelijk voorwaarden en wat in de kleine lettertjes staat ook goed.


vr.gr.

door majeun - 4 mei 2009 om 18:11
110 Antwoorden / 43 Vragen
0

Nou, moeders kan ff vooruit, ik zal me niet vervelen, dank jullie wel allemaal. De auto ( is geen nieuwe, kan bruintje niet trekken hoor), staat nog als bedrijfswagen (VAN), kan pas kijken en vergelijken, als hij omgeschreven is, zal morgen gebeuren.


Voor allemaal, een hele fijne avond, en harstikke bedankt.


Groetjes Marianne.

wa
door waengelen - 4 mei 2009 om 18:41
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

mijn advies, vraag offerte aan bij zlm.


ga vervolgens naar polis direct en geef aan dat je offerte hebt, zij vragen om op te sturen en als polisvoorwaarden kloppen, betaal je 10 % minder premie.


Polis direct garandeerd 10% ONDER GOEDKOOPSTE AUTOOFFERTE.


Ben al 11 jaar bij polis direct, ook wel eens schade gehad en correct afgewerkt.


Ik heb nog geen offerte gehad die goedkoper, dan wat ik nu betaal.


Heb je nog meer vragen, reageer maar even terug,


 


groeten william

te
door terpstra - 4 mei 2009 om 22:51
174 Antwoorden / 5 Vragen
0

De beste auto verzekering is geen auto verzekering.


Dit gaat alleen op als u de schade zelf kunt dragen.


W.A. is verplicht.


Mijn advies. Vraag bij diverse adviseurs een prijsopgave van de verzekering die u wilt.


Feit; U heeft de goedkoopste verzekering voor uw merk en type auto.  Ruilt in. U koopt een auto van het zelfde merk, maar een ander type.


Dan kunt u zomaar 4 of 5 schalen hoger in premie zitten.


Als u weer de goedkoopste verzekering wilt; sluit over naar een andere mij.


En zo werken verzekerings mij. en. Maak het mistig. Groet H.

su
door sucero - 5 mei 2009 om 12:59
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Marianne


Ik zit bij:www.onna-onna.nl


Dat is 'n verzekering voor vrouwen.


Ook opgericht door vrouwen.


Neem daar maar eens 'n kijkje.


Scheeldt je echt veel in je portomonee.


 


Gr Silvia

door majeun - 5 mei 2009 om 13:38
110 Antwoorden / 43 Vragen
0

hoi allemaal,


Ben al van vanmorgen aan het kijken en vergelijken, voor Sylvia, bij Onna ben kwam ik niet als de goedkoopste uit, eerder duurder helaas, dan de meesta aanbieders.


Maar blijf zoeken gewoon.


Groetjes Marianne.

me
door meisie - 5 mei 2009 om 21:19
141 Antwoorden / 169 Vragen
0

Ook wij willen graag bekijken  wat voor ons het goedkoopste is, maar wij hebben bij huidige verzekeraar  extra collectiviteitskorting van zijn vroegere werk en dat krijgen we bij een nieuwe verzekering bij andere maatschappij niet meer natuurlijk. Je moet dus goed opletten of de voorwaarden (of die hetzelfde zijn als bij je huidige verz.  en  die met de prijs die je betaald tegen elkaar afwegen.

ta
door tamara81 - 7 mei 2009 om 14:29
9 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi Marianne,


Wij hebben de goedkoopste verzekering bij de ANWB gevonden.


De anwb biedt een no claim beschermer, dat is als je 1 keer per jaar een schade claimt je niet terugvalt in schade vrije jaren. Erg gunstig dus.


Verder hebben ze een aanschafwaarde verzekering; dat is als de auto binnen 3 jaar total loss wordt verklaard, je het bedrag wat je morgen gaat betalen terug krijgt.


Ik zou eens langsgaan bij 1 van de winkels van de ANWB.


Groetjes


 


Tamara Mooij


 

door wolfenjong - 7 mei 2009 om 15:34
859 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo


Als je een auto met grijs kenteken wilt verzekeren kun je eens www. United-Cunsumers.nl proberen, hebben keus uit meerdere verzekeringen.


Succes er mee.

hd
door hderoever - 9 mei 2009 om 10:08
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Eeen zeer GOEDE en NIET TE DURE auto-verzekering: ga naar Univee.


Heb je daar nog meer verzkeringen dan krijg je ook nog korting.


Zij behandelen alles correct, dit uit eigen ervaring.


Je kan wel ook een hele goedkope verzekering nemen, maar dan zijn er altijd wel weer haken en ogen en kleine lettertjes.   Zij geven jou ook goed advies wat te doen bij het oversluiten van een verzekering.                        


Succes.

door grindweg - 9 mei 2009 om 18:13
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

h de roever dat schreef ik al uit een jarenlange ervaring. UNIVE IS GOED TOT ZEER GOED EN DOEN NIET STERK AAN EEN GESTUURDE SCHADE STROOM.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

willem3e - 25 sep. 2020 om 14:48
Computers & telefonie

Inscannen via HP photosmart B110

Scannen met behulp van de HP photosmart B110 via HP Solution center gaat niet meer omdat ik Adobe Flashplayer heb verwijderd omdat deze problemen kan veroorzaken.
Is er een andere oplossing om toch, b.v. een document, rechtstreeks vanaf de printer/scanner naar de laptop te scannen?
Nu even opgelost via een SD kaart. Lees meer

kn
kniefke - 26 sep. 2020 om 13:01
Geldzaken & recht

Pauze niet betaald

Ik werk in als hotel als receptioniste waarbij ik 8 uur per dag moet werken,helaas door de Covid 19 zit ik in mijn eentje achter de balie ipv 2 waarbij ik dus alle taken te doen heb,hotel receptie en voor de andere faciliteiten in het gebouw
Als het even rustig is probeer ik een sigaret te roken wat meestal niet verder komt dan enkele trekjes want dan staat er wel iemand voor de balie of gaat ... Lees meer

hjmblais - 26 sep. 2020 om 09:41
Computers & telefonie

MB gebruik tv kijken met mobiel

Volgens internet gegevens verbruik je met tv kijken op je mobiel, 10 mb per minuut. Dus ik dacht met 6 G kan je in Frankrijk wat. Na 6x het acht uur journaal te hebben bekeken is er 6 gig op. Is dat normaal?
Ik zit bij You phone en bij mijn vrouw bij Simpel ging dat even hard. Is dit het nieuwe verdienmodel? Vrndlk grt
Huub Blaisse Lees meer