ma
door marky22 19 feb. 2007 om 09:58
Auto & vervoer

Wie heeft er ervaring met betaald reclame rijden op auto's?

Op websites zoals geldopwielen.nl kun je je tegen betaling inschrijven waardoor bedrijven met jou in contact kunnen komen om hun reclame (tegen betaling) op jou auto te adverteren.


Ik ben op zoek naar mensen die daar ervaring mee hebben en of zij eventueel schade hebben ondervonden van de reclame-stickers op hun auto? En daarnaast of zij ook daadwerkelijk in contact zijn gekomen met bedrijven die tegen betaling op een auto hebben geadverteerd? Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

12228 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 10:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wel, beste vraagsteller,

Ook ik heb eens wat info opgevraagd hoe dit nu zit.

Welnu, het komt er op kort op neer dat U eerst moet betalen!
Dan zelf actief bezig gaan met het zoeken van die bedrijven die eventueel,heel misschien u een sticker zou willen geven van het bedrijf maar er is geen enkele garantie bij geldopwielen.

Kortom,
gelijk die advertenties voor thuiswerk.........
Moet u eerst betalen om eventueel, maar vrijwel nooit er een klein inkomen daar uit te halen dan is dat al bij voorbaat verdacht.

Tsja, dat Internet toch!
't Is oppassen geblazen vind deze

Vrije Vogel



ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 10:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goede ervaring met het bedrijf Publicar voor reclamerijden.Hiervoor hoef je niet te betalen.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 11:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Mark,


gezien de (zeer) negatieve ervaringen op andere sites en dan met name over de 'eigenaar' van Geldopwielen, lijk het mij niet bepaald aantrekkelijk om hiervoor te werken (mee in zee te gaan), op wat voor een wijze dan ook.


Deze site behoort toe aan Dionysos BV te Elst en ga daar maar eens mee googelen...... Ik denk dat je je dan wel 2x bedenkt.


Zie als voorbeeld: internetoplichting.nl


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 11:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Deels aanvullend op de andere antwoorden:


Alvorens u in zee gaat met een aanbieder: kijk heel goed naar de voorwaarden en ga onder geen enkele voorwaarde in zee met een aanbieder die laat betalen, uitsluitend op basis van een aanbod voor u te zoeken naar een adverteerder.


Er zijn ook aanbieders die wel degelijk betrouwbaar aanbieden door bijv een overeenkomst met een café eigenaar en op basis waarvan u al deels vooraf en deels na einde van de overeenkomst betaalt krijgt.


De andere vraag: Schade: de stickers die in de regel gebruikt worden, zie ook de autobusreclame, zijn heel gemakkelijk en zonder enige schade weer te verwijderen.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 14:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zijn nog andere addertjes onder het gras. Ook de belastingdienst rijdt rond in auto's om kentekens te fotograferen. U loopt dus ook het risico als u met reclamestickers in uw prive auto rijdt gefotografeerd te worden. Mocht u dan met reclame stickers rondrijden dan kunt u een naheffing en boete verwachten als u de inkomsten niet heeft opgegeven.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 14:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ook worden auto's met reklameopschriften vaker opengebroken of gestolen. Heb ik ervaring mee een kennis van mij had ook reklame voor zijn kledingzaak op zijn priveauto.


Na 3 inbraken moest hij die van zijn verzekering verwijderen!

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 16:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goede tip maar dat is uiteraard te ondervangen door de inkomsten van de reclame gewoon op te geven bij de aangifte.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

aa
aavenhorst@gmail.com - 16 jan. 2019 om 16:59
Huishouden & energie

Slimme meter

Heb een brief van Liander gekregen over het plaatsen van een slimme meter.  Zolang er zoveel gedoe is over slimme meters is het dan wel verstandig om er op dit moment eentje te plaatsen?
Groetjes Ans Venhorst Lees meer

An
Andromedas - 16 jan. 2019 om 13:00
Geldzaken & recht

Kan Essent mij willekeurige jaarafrekening sturen op een te hoge schatting

Beste iedereen,
Afgelopen jaar ben ik verhuist, en ook van energiemaatschappij overgestapt. Kreeg een mooi bedrag terug (€300) van Essent, want ik had bewust gespaart op mijn energiekosten, alhoewel ik meestal sowieso wel wat terugkreeg.

3 maand verder - rekening van €600 euro. €300 van eergenoemde teruggave, en nog eens €300 over 6 maanden (waarvan de laatste maand ik ma ... Lees meer

ze
zeiksnor - 16 jan. 2019 om 13:35
Elektronica & tv

Sony cashback actie, doos kwijt, geld kwijt...

Dure TV gekocht van 1700 euro, en 1 van de extra aankoop argumenten was een cash back van 200 euro. Bij thuiskomst in alle opwinding bij TV uitpakken doos daarna beneden bij grofvuil gezet, (66 inch neemt nog wel wat ruimte in zeg maar) wel nog snel een foto genomen van streepjes code, 
200 euro door de neus geboord, Sony weigert uit te betalen, 
Foto was niet afdoende... Ze MOETEN het ... Lees meer