ma
door marky22 19 feb. 2007 om 09:58
Auto & vervoer

Wie heeft er ervaring met betaald reclame rijden op auto's?

Op websites zoals geldopwielen.nl kun je je tegen betaling inschrijven waardoor bedrijven met jou in contact kunnen komen om hun reclame (tegen betaling) op jou auto te adverteren.


Ik ben op zoek naar mensen die daar ervaring mee hebben en of zij eventueel schade hebben ondervonden van de reclame-stickers op hun auto? En daarnaast of zij ook daadwerkelijk in contact zijn gekomen met bedrijven die tegen betaling op een auto hebben geadverteerd? Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

14069 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 10:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wel, beste vraagsteller,

Ook ik heb eens wat info opgevraagd hoe dit nu zit.

Welnu, het komt er op kort op neer dat U eerst moet betalen!
Dan zelf actief bezig gaan met het zoeken van die bedrijven die eventueel,heel misschien u een sticker zou willen geven van het bedrijf maar er is geen enkele garantie bij geldopwielen.

Kortom,
gelijk die advertenties voor thuiswerk.........
Moet u eerst betalen om eventueel, maar vrijwel nooit er een klein inkomen daar uit te halen dan is dat al bij voorbaat verdacht.

Tsja, dat Internet toch!
't Is oppassen geblazen vind deze

Vrije Vogel



ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 10:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goede ervaring met het bedrijf Publicar voor reclamerijden.Hiervoor hoef je niet te betalen.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 11:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Mark,


gezien de (zeer) negatieve ervaringen op andere sites en dan met name over de 'eigenaar' van Geldopwielen, lijk het mij niet bepaald aantrekkelijk om hiervoor te werken (mee in zee te gaan), op wat voor een wijze dan ook.


Deze site behoort toe aan Dionysos BV te Elst en ga daar maar eens mee googelen...... Ik denk dat je je dan wel 2x bedenkt.


Zie als voorbeeld: internetoplichting.nl


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 11:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Deels aanvullend op de andere antwoorden:


Alvorens u in zee gaat met een aanbieder: kijk heel goed naar de voorwaarden en ga onder geen enkele voorwaarde in zee met een aanbieder die laat betalen, uitsluitend op basis van een aanbod voor u te zoeken naar een adverteerder.


Er zijn ook aanbieders die wel degelijk betrouwbaar aanbieden door bijv een overeenkomst met een café eigenaar en op basis waarvan u al deels vooraf en deels na einde van de overeenkomst betaalt krijgt.


De andere vraag: Schade: de stickers die in de regel gebruikt worden, zie ook de autobusreclame, zijn heel gemakkelijk en zonder enige schade weer te verwijderen.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 14:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zijn nog andere addertjes onder het gras. Ook de belastingdienst rijdt rond in auto's om kentekens te fotograferen. U loopt dus ook het risico als u met reclamestickers in uw prive auto rijdt gefotografeerd te worden. Mocht u dan met reclame stickers rondrijden dan kunt u een naheffing en boete verwachten als u de inkomsten niet heeft opgegeven.

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 14:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ook worden auto's met reklameopschriften vaker opengebroken of gestolen. Heb ik ervaring mee een kennis van mij had ook reklame voor zijn kledingzaak op zijn priveauto.


Na 3 inbraken moest hij die van zijn verzekering verwijderen!

ve
door verwijderd - 19 feb. 2007 om 16:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goede tip maar dat is uiteraard te ondervangen door de inkomsten van de reclame gewoon op te geven bij de aangifte.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anco0588 - 17 jun. 2019 om 20:06
Geldzaken & recht

Frustratie over overheid

In Februari kreeg ik een aanslag van de gemeentebelasting in de inbox op mijn overheid. Door drukte is deze aanslag mij volledig ontgaan. Niet wetende dat ik in overtreding was, kreeg ik eind april een aanmaning (de ironie leert dat dit wel op papier kan). Ik zag deze aanmaning als betalingsherinnering en heb dus de aanslag betaald minus de aanmaningskosten. Nu krijg ik vanwege deze 16(!) euro ee ... Lees meer

Ho
Hotel - 18 jun. 2019 om 09:14
Geldzaken & recht

Intrekken huursteun

Beste Kassa panel leden,

graag willen wij af van een ondertekende huurregeling om een gedeelte van de huur te betalen van een van onze kinderen. Dit heeft te maken met ouderafstoting door het desbetreffend kind. Ook hebben wij begrepen dat het inkomen van dit kind (leeftijd 30 jaar) gegroeid is en dat haar expartner actief meebetaald. Alleen mogen wij zomaar deze financiele bijdrage sto ... Lees meer

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer