tu
door tuin_1 2 jul. 2006 om 09:53
Computers & telefonie

Abonnement KPN ADSL Lite naar wanadoo Family

Ik ben op zoek hoe ik dit moet oplossen en wat de gevolgen zijn.


Mijn kpn is belbasis en mijn provider is wanadoo (lite). nu wil ik al een tijd overstappen naar wanadoo family nu blijkt er een probleem te zijn met het kpn gedeelte van adsl. ik heb in nov 2005 een aanbieding gehad van kpn voor een korting van 19,95 mits ik wel via kpn bleef internetten mocht ook een andere provider worden mits gebruik wordt gemaakt van de kpn lijn. ik ben hier op in gegaan. Enige tijd geleden een aanbieding gehad van Wanadoo family. ik wilde dit best wel en nu blijkt dat dit pas kan als mijn kpn adsl lite abonnement is opgezegd.


ik wil dit ruim van te voren doen bij kpn heeft iemand een adres ? niet op de kpn site. ook lees ik dat je vaak lang zonder telefoon/adsl zit iemand een suggestie.bedankt.


André


 


 


 


 


 

296 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door heremietkreeft - 2 jul. 2006 om 21:53
9399 Antwoorden / 154 Vragen
0

Dit is een bekend en vaak voorkomend probleem. Zolang uw lite abonnement bij KPN niet rechtsgeldig is opgezegd en geëindigd zal KPN de lijn niet vrijgeven. Heeft u enig bewijs van de toezegging van KJPN voor gebruik van ook een ander adsl provider?

tu
door tuin_1 - 2 jul. 2006 om 22:05
1 Antwoorden / 5 Vragen
0

ER IS MIJ DOOR KPN MEE GEDEELD DAT MIJN CONTRACT IN NOV 2005 IS IN GEGAAN EN ALS IK NIET REAGEER MET EEN OPZEGGING WORDT DIT STIL ZWIJGEND VERLENGD. DUS STUUR IK BINNENKORT EEN BRIEF WAARIN IK KENBAAR MAAK DAT HET ADSL LITE KPN ABONNEMENT WORDT BEEINDIGD.


REST MIJ HOUD IK DAN NOG MIJN INTERNET? VOLGENS MIJ WEL, WANT DAARVOOR HAD IK DIT ABONEMENT OOK NIET EN WEL INTERNET VIA WANADOO ZIE IK IETS OVER HET HOOFD?


GR ANDRÉ

door heremietkreeft - 2 jul. 2006 om 22:19
9399 Antwoorden / 154 Vragen
0

u kunt dus niet eerder dan nov 2006 overstappen en houd dus KPN adsl tot die tijd.r

ko
door kollie98 - 12 jul. 2006 om 22:19
7 Antwoorden / 9 Vragen
0

Wij hebben adsl van planet gehad(ook kpn), opzegtermijn was hier een maand. Ik denk dat dit bij adsl van kpn ook is. Op de site van kpn lees ik dat je alleen op kunt zeggen met het opzegformulier te bestellen voor Vaste telefonie: het gratis telefoonnummer 0800-0403. Ik neem aan dat ze je hier ook meer kunnen vertellen.


PS wij zijn wel bij kpn gebleven, hebben nu internet plus bellen. betalen in totaal zo'n 40 euro p/m,bevalt goed.


erik

door karelw8 - 25 aug. 2006 om 22:26
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb geen pasklaar antwoord voor je. :( Maar dergelijke problemen worden ook gemeld op http://orange.gebruikers.eu


Verder kan ik je www.boycot.nu aanraden. Deze site bemiddeld (en lost vaak op) bij problemen.


Ik hoop op een spoedige oplossing voor je probleem.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

heremietkreeft - 22 mei 2019 om 15:53
Computers & telefonie

Toetsenbord

Hallo,

bij deze heb ik de vraag of één van jullie een oplossing / de oorzaak weet van een zeer merkwaardig toetsenbord probleem.
(toetsenbord instelling Ned - US zoals in Nederland gebruikelijk)
Bij het werken met tekstverwerkers (WP en word) heb ik geen probleem. Bij het gebruik van outlook (Office 2016) doet zich soms het fenomeen voor dat ls ik ) aangeef het ) heel even v ... Lees meer

LI
LIITA - 21 mei 2019 om 21:53
Huishouden & energie

Overlast door ondergrondse afvalcontainers

Bij wie zou je het beste overlast door ondergrondse afvalcontainers kunnen aankaarten? Nu kunnen mensen 24 uur per dag hun afval dumpen voor mijn huis terwijl men voorheen maar een keer per week de container buiten mocht zetten. Dit zorgt voor overlast en zwerfvuil. Lees meer

Mo
MonicaBF - 18 mei 2019 om 06:40
Vrije tijd & tuin

Uitgang voortuin vrijlaten?

Sinds enkele weken hebben wij onze voortuin veranderd. Er loopt nu een recht voetpad van de voordeur naar de straat. (Zoals bijna iedereen in Nederland) Dit is de enigste manier waarop wij de voortuin uit kunnen. Nu parkeert onze buurvrouw de auto voor ons pad, zodat wij nog maar 20 cm hebben om de tuin uit de kunnen lopen. Onze tuinen grenzen gelijk aan de straat en we hebben dus helaas geen trot ... Lees meer