ri
door rik boelis Jan 2, 2017 om 20:26
Computers & telefonie

Account van een spel kwijt

Hallo iedereen,

Ik heb vorig jaar een e-mail gekregen van een computerspelontwikkelaar genaamd Rockstar Games. Het gaat om het spel Grand Theft Auto 5 voor op de computer. Ik heb dus een mail ontvangen dat ik vanaf 27 dec '16 een maand ben geband. Dat houd in dat ik een maand niet online kan spelen en dat al mijn bezittingen in het spel verdwijnen. Dan heb ik het over auto's, mijn ingame geld, mijn level, en mijn huizen. Oftewel, ik mag weer helemaal opnieuw beginnen om alles te krijgen wat ik ooit had. Ik kan via de website van Rockstar Games een ticket invullen, oftewel een klachtenbrief, waarin ik uitleg wat er is gebeurt en dat ik mijn account weer terug wil. Maar in alle tickets die ik heb gestuurd, krijg ik ook weer net zo veel keer 1 dezelfde mail terug waarin de voorwaarden staan van hoe je geband kan worden. Dat snap ik nu wel. Maar ik kan de gameontwikkelaar verder niet om hulp vragen. Kan iemand helpen, mits die verstand heeft van deze zaak.

3024 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ph
door philip36 - Jan 2, 2017 om 21:21
2275 Antwoorden / 4 Vragen
1

Heb geen verstand van deze game maar u kunt ze bellen €0,80/min.
Of via een bericht op hun forum?
http://www.gtaforum.nl/topic/88073-rockstar-nederland-email/

He
door Heer Bommel - Jan 2, 2017 om 22:00
9 Antwoorden / Vragen
0

Een game ontwikkelaar krijg je nooit te spreken, daar is het support system voor. De ban zal zijn reden hebben omdat ze nooit zomaar accounts gaan bannen. Welke overtreding heb je begaan?

pe
door pebk Jan 3, 2017 om 01:09
580 Antwoorden / 0 Vragen

GTA draait juist om het begaan van overtredingen.

de
door dehenky Jan 3, 2017 om 11:04
15 Antwoorden / 3 Vragen

+1 @PEBK

He
door Heer Bommel Jan 3, 2017 om 11:31
9 Antwoorden / Vragen

Natuurlijk heb ik het niet over de spelelementen die geoorloofd zijn binnen het spel maar over overtredingen die binnen het spel niet toegestaan zijn.

Deze quote komt van hun eigen support site:

Update to GTA Online Suspension and Ban Policy

OCTOBER 12, 2016 11:28 Question:

What happens if I am suspended or banned from GTA Online?

Answer: GTA Online suspensions are triggered by a number of factors, including modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or interfering with other players’ gameplay experience. Suspensions from GTA Online due to these reasons may be temporary suspensions or permanent bans depending on the severity of the infraction.

pe
door pebk - Jan 3, 2017 om 01:12
580 Antwoorden / 0 Vragen
1

Waarschijnlijk heb je gewoon pech gehad. Net even wat op het forum van rockstar gekeken en veel spelers worden gebanned, terwijl ze zelf niets fout doen. Je kunt ze aanklagen, maar dat zal geld kosten...

Zie ook https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/204634738-I-have-been-banned-for-no-reason.

Edit: Wacht eens, je schijnt je geld terug te kunnen krijgen. https://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/3g9xnu/developers_and_any_affiliated_members_of_fivem/ctwcbkv/. Houd dat in je achterhoofd als je ze belt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

j
j jonker - Apr 17, 2024 om 20:12
Elektronica & tv

Contract youfone ontbinden

sins begin maart heb ik youfone wekelijks gebeld gemailt omdat mijn tv steeds vastliep telefoon niet doet internet slecht.
je mag voor €100 per maand toch wel iets goed verwachten? dus kan ik hierdoor van mijn contract af Lees meer

Jack kramers
Jack kramers - Jan 2, 2024 om 12:54
Huishouden & energie

Nationale energie beheer

Heb probleem met nationale energie beheer
Zij hebben me onder valse voorwendselen overgezet van budget energie naar mega energie waar in straf boeten kreeg wat niet beloofd was zij hebben het geprobeerd op te lossen en contract ontbonden met mega en me geplaats bij gewoon energie en me belooft dat ik 250 euro binnen 8 weken terug gestort zou krijgen maar onder tussen al 12 weken niets nu kree ... Lees meer

rosa 60
rosa 60 - Apr 17, 2024 om 21:02
Winkels & webshops

Mag iemand na retour zending en blijkbaar wat stuk gegaan maar eist nu de helft

heb een pakket teruggestuurd binnen 1 uur na levering  heb het naar eer en geweten goed verpakt maar tijdens vervoer is er waarschijnlijk een klein haakje waar op een klein pankje moet rusten stuk gegaan ze zeggen dat ze het nu niet meer kunnen verkopen nou nu een nieuw hangertje met 2 kleine spijkertjes erin en hij is als nieuw  maar hij eist nu de helft van de aankoop 54 euro vindt het nogal w ... Lees meer