Redacteur
door Redacteur May 1, 2018 om 16:54
Computers & telefonie

Andere login op de Kassa-site

Je account voor de Kassa-site werkt vanaf nu op het gehele BNNVARA platform. Je kunt nu ook bijvoorbeeld actief deelnemen op Vroege Vogels met dezelfde login. Heb je een VARA-lidmaatschap? Dan kun je die ook toevoegen aan je account. Met het oog op de veranderende privacyregels en vanuit praktisch oogpunt is het nieuwe BNNVARA-account vanaf heden beschikbaar. Je leest er hier meer over.


Wat betekent dit voor je Kassa-account?


Je e-mailadres, gebruikersnaam, en wachtwoord beheren gebeurt nu in je BNNVARA-account omgeving. Je account vind je helemaal bovenin in de menubalk. Op die plek log je in en kun je desgewenst via de optie Account je gegevens wijzigen. Je kunt kiezen uit: Mijn gegevens > Persoonsgegevens: Naam, geb. datum en geslacht + Adresgegevens.

Daaronder lees je Accountinstellingen. Hier wijzig je voortaan (desgewenst) je wachtwoord, gebruikersnaam of het mailadres bij je account.


Als je lid bent van VARA, BNN en/of VARA-gids, dan kun je die lidmaatschappen koppelen aan je BNNVARA-account, onder Mijn producten. Kortom: al je gegevens bij elkaar, op één accountpagina.


Wijzigen notificaties Vraag & Beantwoord?


Notificaties aanpassen voor specifiek Vraag & Beantwoord kan nog steeds via je Profiel op Vraag & Beantwoord, uiteraard als je bent ingelogd. Klik daarvoor op Bewerk profiel. Als je bent ingelogd op Vraag & Beantwoord vind je de button Profiel in de menubalk. Via Bewerk profiel kun je ook een avatar/profielfoto toevoegen of wijzigen.

Aan de werking van het Kassa-forum verandert verder niets. Meldingen van nieuwe antwoorden, reacties of nieuw geplaatste vragen komen binnen naast het envelopje. Daar verschijnt een nummertje, zodra er iets nieuws binnenkomt. Je profiel(foto) is naar boven verhuisd, in de BNNVARA-balk.


Vragen? Mail ons


Natuurlijk kan het zo zijn dat er door deze veranderingen, onverhoopt, iets niet goed gaat. Laat het dan even weten! Werkt er iets niet, of heb je een vraag? Mail ons dan op Kassa-online@bnnvara.nl

1299 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wh
whitehat - Mar 28, 2024 om 09:48
Geldzaken & recht

Opzeggen lidmaatschap FVD

Beste lezers,

Ik ben vorig jaar een lidmaatschap aangegaan bij het FVD, ik heb er niet op gestemd, maar deed het uit sympathie voor diverse standpunten.
Nu was ik in de veronderstelling dat zo'n lidmaatschap vanzelf na 1 jaar stopt. ( niet betalen, geen lid meer)
Ooit iets over gelezen of gehoord, en ik dacht dat dit dus nu zo functioneerde, maar waarschijnlijk heb ik dat dus ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer

HE
HEWIVALO - Mar 27, 2024 om 10:39
Huishouden & energie

Al die middelen die koud ook schoon wassen, hoe slecht zijn die voor het milieu?

Ik herinner me nog de fosfaat ellende: wasmiddelen met fosfaat zorgden voor enorme problemen in het buitenwater. Moesten er dus uit.
Nu de energie duur is, gooien ze ons plat met reclame voor (af)wasmiddelen die in koud water ook schoon wassen.
Daar moeten dan wel haast sterke chemicaliën in zitten toch?
Wanneer leren we eens dat een nieuwe stof eerst echt goed moet worden onderzoc ... Lees meer