an
door an Mar 5, 2005 om 16:19
Computers & telefonie

Audiobestanden omzetten naar mp3 bestanden

Ik wil van diverse audio cd's bepaalde nummers omzetten naar mp3 bestanden, welk programma heb je daar voor nodig en hoe doe je dat?

1436 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - Mar 5, 2005 om 16:36
460 Antwoorden / 6 Vragen
0

Hoi an,


bijvoorbeeld mbv CDex (www.cdexos.sourceforge.net). Wanneer je cd in de speler zit kan dit programma van die nummers MP3-tjes maken. Ook kan 'ie van MP3-tjes weer WAV's maken.


Zoek die nieuwe MP3's dan even via "zoeken" (geluidsbestanden), want ik weet zo even niet de standaard lokatie waarin CDex ze plaatst.


Succes!

wi
door witje18 - Mar 6, 2005 om 15:19
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het programma dBPower AMP music converter bevalt mij ook heel goed. Je kan zelf een directory opgeven waarin je het bestand opslaat.


Ook kan het met het programma Musicmatch Jukebox, dat bovendien ook een leuk programma is om je muziekbestanden op je computer af te spelen.


Dan nog andere tip: kijk eens op www.museekster.com en de adviezen staan allemaal duidelijk op een rijtje!

sn
door snoefke - Mar 7, 2005 om 20:23
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Maaike,


Met windows media player gaat het ook prima en die heb je vast al op je computer staan. Kies dan kopieren van CD. Onder extra's>opties>tabblad "muziek kopieren" kun je de gewenste kwaliteit instellen; 128kbps voor matige kwaliteit tot 192kbps redelijk goede kwaliteit (voor het normaal luisterend oor). Je kunt ook zonder kwaliteits verlies kopieren. Suc6

sn
door snoefke - Mar 7, 2005 om 20:24
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik bedoel hoi An........

ri
door ricochet - Mar 7, 2005 om 20:33
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn voorkeur gaat uit naar Audiograbber. Is geheel gratis en kun je vinden op http://www.audiograbber.com-us.net/

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer